Βαλλιανάτος: Υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι για το δήμο της Αθήνας που είναι γκέι


 Βαλλιανάτος: Υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι για το δήμο της Αθήνας που είναι γκέι

Προκαλεί συζητήσεις και τριγμούς με κάθε συνέντευξη του. Και αυτή τη φορά ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος με αφορμή την υποψηφιότητα του για τον δήμο Αθηναίων αποκαλύπτει γιατί δήλωσε ότι είναι φορέας του AIDS.

Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα iefimerida.gr είπε μεταξύ άλλων:

«Ο μόνος λόγος που όλα αυτά τα χρόνια το κράτησα σε ένα «διακριτικό επίπεδο», ήταν ένας απλός λόγος πολιτικής που αφορούσε στη σύνδεση του ομοφυλόφιλου με το AIDS. Σε μια κοινωνία που αποδεδειγμένα ήταν ανώριμη να δεχτεί τον γκέι, πόσο μάλλον το AIDS.

Πέρα από το γεγονός του ότι θεωρώ πως πολλά πράγματα ωρίμασαν μέσα την πορεία του χρόνου, το ότι το ανακίνησα τώρα έγινε επειδή δεν ήθελα να προκύψει σαν θέμα μέσα στην κύρια προεκλογική περίοδο.

Άλλαξε και η συμπεριφορά του κόσμου απέναντι μου μετά από αυτό. Αν κάποιος πριν με χαιρετούσε από μακριά, τώρα έρχεται και μου πιάνει το χέρι.

Υπάρχουν κι άλλοι γκέι υποψήφιοι για το δήμο της Αθήνας. 'Ολος ο κόσμος ξέρει ποιοι είναι οι άλλοι ομοφυλόφιλοι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Αθήνα. Κυριότερος αντίπαλος μου στις εκλογές είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι «διαβατικά».

Tags γρηγορης βαλλιανατος, δημαρχος, Αθηνα, Ελλάδα, γκέι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0058 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0341 s // Total time: 0.0399 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X