Τιτίκα Στασινοπούλου: Όλα όσα είπε στην Κατερίνα Χριστοφίδου


Τιτίκα Στασινοπούλου: Όλα όσα είπε στην Κατερίνα Χριστοφίδου

Στο studio του Ράδιο Πρώτο βρέθηκε η μεγάλη star του ελληνικού κινηματογράφου!

Υπο την ιδιότητα της προέδρου του Διεθνούς Επιστημονικού και Διαπολιτισμικού Ευρωμεσογειακού Κέντρου για την Unesco, βρέθηκε στο στούντιο του Ράδιο Πρώτο φιλοξενούμενη στην εκπομπή "Μεσημέρι με την Κατερίνα". η γνωστή ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου. Η συζήτηση όμως με την Κατερίνα Χριστοφίδου δεν περιορίστηκε εκεί!
Ο λόγος της άκρως επίκαιρος, καθώς η Τιτικα Στασινοπούλου εκτός απο ηθοποιός και ακαδημαϊκός  είναι μια πολυμήχανη γυναίκα με έντονη την κοινωνική και πολιτική συνείδηση και με πλούσια προσφορά.


Πιο συγκεκριμένα, η Τιτικα Στασινοπούλου, μοιράστηκε με τους ακροατές του Ράδιο Πρώτο εμπειρίες της απο την καλλιτεχνική της πορεία δίνοντας μάλιστα πολύτιμες συμβουλές στους νεους, ότι τη φήμη και την αναγνωρισιμότητα δεν πρέπει ποτέ να την λαμβάνουν σοβαρά υποψην γιατί δε διαρκεί για πάντα. Ειναι άνθρωπος που δεν κρατάει κακία, σέβεται τη διαφορετικότητα και όπως αποκάλυψε στον καλλιτεχνικό χώρο ναι την "τσαλαπάτησαν" κάποιοι για να πάνε μπροστά. Αλλα όπως είπε δεν το εκλάμβανε υποψη καθώς "κάθε εμπόδιο είναι για καλό"
Ακούραστο ελληνικό πνεύμα η Τιτικα Στασινοπούλου, μίλησε για τη δραστηριοποίηση της στην Unesco ενώ αναφερόμενη στο πώς η διεθνής κοινότητα συμπεριφέρθηκε στην Ελλάδα και την Κύπρο για την οικονομική κατάσταση, διεμήνυσε ότι ουδείς μπορεί να τσακίσει τον τσαμπουκά του Ελληνα. Μας κατηγορούν, είπε ότι εμεις οι Ελληνες χορεύουμε στα τραπέζια και μεθάμε! Ναι, είπε! "Εμείς στο θάνατο πάμε χορεύοντας και μεθάμε, όχι με αλκοόλ, αλλά με το πνεύμα το ελληνικό"! .


Υποστηρίζει ότι η κρίση την έχει επηρεάσει στο βαθμό που έχει επηρεάσει όλη την χώρα με τη μόνη διαφορά ότι «δεν πρόκειται να μου καταστρέψει τη διάθεσή μου για ζωή. Δεν έχει καταφέρει να μου σκοτώσει την αισιοδοξία μου και τις ελπίδες μου για το μέλλον. Πιστεύω στον τόπο μου και γιʼ αυτό δεν τον έχω εγκαταλείψει». Δυστυχώς είπε, αυτή η κρίση, "κτύπησε" αξίες και ιδανικά. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό να συνεχιστεί, κατέληξε. Η Τιτίκα Στασινοπούλου είναι ακαδημαϊκός και διδάσκει θέατρο σε αρκετά αγγλόφωνα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Και γιʼ αυτό θα συμβούλευε τους νέους, όπως και το κάνει άλλωστε, «να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να μην ακούσουν κανέναν.

Αγαπάει τόσο πολύ τη δουλειά της που δεν θεωρεί ότι κουράζεται. «Δουλεύω με το ίδιο κέφι που θα έκανα γυμναστική. Γιʼ αυτό μου αρέσει να δημιουργώ πράγματα», αναφέρει.

Tags τιτικα στασινοπουλου, Κατερίνα Χριστοφίδου, ράδιο πρώτο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2807 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2100 s // Total time: 2.4907 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X