Kendall Jenner: Tο μοντέλο που έκανε την Anna Wintour να χαμογελάσει


Kendall Jenner: Tο μοντέλο που έκανε την Anna Wintour να χαμογελάσει

Η μία από τις δύο μικρότερες αδερφές της Kim Kardashian, η Kendall Jenner, φαίνεται πως τείνει να γίνει αγαπημένο παιδί της μόδας. Είναι αναμφισβήτητα όμορφη και το λεπτεπίλεπτο σώμα και πρόσωπό της δεν θυμίζουν σε τίποτα τις χυμώδεις αδερφές Kardashian.

Η μικρή Kendall που πρόσφατα έκλεισε τα 18 της χρόνια, έχει υπογράψει συμβόλαιο με ένα από τα πιο σημαντικά πρακτορεία μοντέλων, το Society Management, και την προηγούμενη εβδομάδα την είδαμε να περπατάει στο show του Marc Jacobs στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Επιπλέον φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό μόδας από τους διάσημους φωτογράφους Mert Alas και Marcus Piggott.

Η Kendall ήταν επίσης προσκεκλημένη στο fashion show της συλλογής Topshop Unique, στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η πρόσκληση από μόνη της δεν μας κάνει καμία εντύπωση. Αυτό που μας εξέπληξε περισσότερο ήταν πως η Kendall καθόταν στην πρώτη σειρά δίπλα στη σιδηρά κυρία της μόδας Anna Wintour, η οποία μάλιστα πόζαρε μαζί με τη καινούρια της φίλη χαμογελώντας.  Στην ίδια σειρά, μερικές θέσεις πιο πέρα, βρισκόταν η Kate Moss, η μικρή της αδερφή Lottie Moss -που επίσης ασχολείται με το modelling- και ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων Topshop, Sir Philip Green.

Tags Anna Wintour, topshop


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 5.6879 s (234 Queries.) // Parse time: 0.5592 s // Total time: 6.2470 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X