Κοιλιακοί σε 30 λεπτά


Κοιλιακοί σε 30 λεπτά

Σφίξτε κοιλιά, δυναμώστε πλάτη! Πώς θα ενισχύσετε κοιλιακούς και ραχιαίους σε 30 λεπτά  

Η πιο αποτελεσματική λειτουργική προπόνηση των κοιλιακών αποδίδεται με τον όρο core training. Πρόκειται για ένα ομαδικό πρόγραμμα 30 λεπτών, που αποτελείται από ασκήσεις κοιλιακών και ραχιαίων και μπορεί να φέρει θεαματικά αποτελέσματα στην ενδυνάμωση και τη γράμμωση του πυρήνα μας. Μπορούν να το παρακολουθήσουν όλες οι ηλικίες, άντρες και γυναίκες.

Τα οφέλη από ένα ισχυρό πυρήνα είναι σε συντομία τα ακόλουθα:

1. Μείωση πόνου στην πλάτη και τη μέση
Οι κοιλιακοί προστατεύουν και σταθεροποιούν τη σπονδυλική στήλη από τη λεκάνη μέχρι τον αυχένα και τους ώμους, συμβάλλοντας στη σωστή στάση του σώματος. Η σπονδυλική στήλη πρέπει να είναι σταθερή σε κάθε κίνηση όλων των μυών και αυτό το πετυχαίνουμε με την ενδυνάμωση κοιλιακών και ραχιαίων, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες τραυματισμού και πόνου στην πλάτη και τη μέση.  Ασκήσεις του πυρήνα μπορούν να βελτιώσουν αρκετά ορθοπεδικά προβλήματα, όπως κύφωση, σκολίωση και λόρδωση.

2. Βελτίωση αθλητικής απόδοσης
Όλες οι κινήσεις προέρχονται από το κέντρο του σώματος και όχι από τα άκρα μας. Ένας δυνατός κορμός προσφέρει καλύτερη αθλητική απόδοση χωρίς τραυματισμούς και ενοχλητικούς πόνους, δίδοντας καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα στο στόχο του αθλούμενου.

3. Σωστή στάση σώματος
Η εξάσκηση των κοιλιακών και των ραχιαίων βοηθάει στη σωστή στάση του σώματος  και στη διόρθωση ορθοστατικών ανισορροπιών, που μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς.
Το core training μπορεί να δώσει καταπληκτικά αποτελέσματα στη γράμμωση και την αναδόμηση των κοιλιακών και των ραχιαίων, εξασκώντας το δυο με τρεις φορές την εβδομάδα και συνδυάζοντάς  το με σωστή διατροφή και άλλες μορφές άσκησης.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ
GROUP & PERSONAL TRAINER                                                            
Salto Health and Fitness saltohealthandfitness@hotmail.com

Tags ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ, ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ, ΡΑΧΙΑΙΟΙ, πλάτη, ΜΕΣΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2868 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3551 s // Total time: 2.6419 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X