Κάνε δώρο στον αγαπημένο σου


Κάνε δώρο στον αγαπημένο σου

Για την άνοιξη του 2014 η συλλογή MCS επιστρέφει στις ρίζες της, επικεντρώνοντας στην Αμερικάνικη κληρονομιά με το Ιταλικό σχέδιο, στυλ και ποιότητα.

Η έμπνευση αυτής της συλλογής προήλθε από ένα ταξίδι 2 εβδομάδων από την ομάδα των σχεδιαστών κατά μήκος της Νοτιοδυτικής Αμερικής. Η ζωή στον δρόμο, μέσα από το Grand Canyon, το Σαν Φρανσίσκο μέχρι και το Λας Βέγκας, αποτελεί το καλύτερο σκηνικό για να δημιουργήσεις μια αυθεντική  αντρική συλλογή, για ένα casual ντύσιμο με ποιότητα.

Το κεντρικό όραμα της μάρκας - πρωτοπόρος στα ανδρικά «rough & rugged»  σακάκια και παντελόνια  όπως πάντα-  είναι να επενδύει στην ποιότητα των υφασμάτων, τις λεπτομέρειες και τα σχέδια, για να παρουσιάσουν μια συναρπαστική και κλασική συλλογή. Η συλλογή διαθέτει πολλά εικονικά αντικείμενα τα οποία, συνδυασμένα με τη νεανική εφαρμογή, τις καινούργιες γραμμές και τη vintage αίσθηση,  προσδίδουν μια νέα σύγχρονη πινελιά η οποία ενισχύεται με την απόδοση  της μέσα από τα μάτια του κορυφαίου φωτογράφου Adrian Meyers. 

Η MCS προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα, βασισμένα στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα, με  προσοχή στη λεπτομέρεια και τη σύγχρονη γραμμή, ενώ το αναγνωρισμένο MCS Rider logo επιστρέφει για να ενισχύσει την εικόνα της μάρκας που αποπνέει εμπιστοσύνη. Τη νέα συλλογή για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2014, μπορείτε να βρείτε στα πολυκαταστήματα DEBENHAMS.

Tags mcs, ανδρας, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7841 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3544 s // Total time: 3.1385 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X