Αποκάλυψη: Γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε πως είναι gay!


Αποκάλυψη: Γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε πως είναι gay!

​Το ότι είναι ομοφυλόφιλη αποκάλυψε δημόσια 26χρονη πασίγνωστη ηθοποιός, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως κουράστηκε να κρύβεται και να λέει ψέματα!

Την αποκάλυψη έκανε η Ellen Page, που  έχουμε απολαύσει σε πολλές ταινίες όπως τα «Inception», «X-Men: Η τελική αναμέτρηση» και «Από τη Ρώμη με αγάπη» και προτάθηκε για Όσκαρ για τον ρόλο της εγκυμονούσας έφηβης στο «Juno».

«Είμαι εδώ σήμερα επειδή είμαι ομοφυλόφιλη. Και επειδή ίσως μπορώ να κάνω τη διαφορά, να βοηθήσω άλλους να ζήσουν πιο χαλαρά και πιο ελπιδοφόρα. Ανεξαρτήτως αυτού, αισθάνομαι ότι έχω μια προσωπική υποχρέωση και μια κοινωνική ευθύνη», είπε η 26χρονη Καναδή star στην ομιλία της σε συνέδριο που οργάνωσε η Εκστρατεία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Χωρίς να κρύψει ότι για χρόνια υπέφερε επειδή φοβόταν να μιλήσει ανοικτά, η Page συνέχισε: «κουράστηκα να κρύβομαι και κουράστηκα να λέω ψέματα... Υπέφερε το πνεύμα μου, υπέφερα ψυχικά, υπέφεραν οι σχέσεις μου. Και βρίσκομαι σήμερα εδώ, με όλους εσάς, στην απέναντι πλευρά όλου αυτού του πόνου»!

Το κοινό ξέσπασε σε θερμό χειροκρότημα, ενώ η Εκστρατεία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα -οργάνωση που μάχεται για τα δικαιώματα των λεσβιών, των ομοφυλόφιλων και των διαφυλικών- ανάρτησε την ομιλία της ηθοποιού στην ιστοσελίδα της και την συνεχάρη για το θάρρος της.

Tags gay, Ηθοποιός, Ellen Page


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5630 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3665 s // Total time: 2.9294 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X