Δεξίωση γάμου στο σπίτι


Δεξίωση γάμου στο σπίτι

Δεξίωση γάμου στο σπίτι; Γιατί όχι! Αν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος μπορεί πολύ άνετα να πραγματοποιηθεί στο σπίτι η δεξίωση ενος γάμου.  

Η οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας, έφερε στη μόδα ένα κοινωνικό φαινόμενο, γνώρισμα της παλιάς εποχής! Από την παράδοση γνωρίζουμε ότι τις περασμένες δεκαετίες η δεξίωση του γάμου γινόταν στο πατρικό σπίτι της νύφης. Βέβαια τότε η νύφη ζούσε στην πατρική κατοικία μέχρι να παντρευτεί! Στη σύγχρονη εποχή λοιπόν που το πορτοφόλι πιθανόν να μην επιτρέπει την επιλογή κτήματος για δεξίωση γάμου ή αίθουσα ξενοδοχείου, η εναλλακτική δεξίωση γάμου στο σπίτι ενός από τους νεόνυμφους είναι η λύση!

Η δεξίωση γάμου στο σπίτι επιβάλλει έναν υπάρχοντα κήπο, μεγάλη βεράντα ή άνετο, μεγάλο σαλόνι. Προφανώς μιλάμε για έναν μικρό οικογενειακό κύκλο προσκεκλημένων στη δεξίωση, αριθμό περίπου των πενήντα ατόμων, το γεγονός όμως αυτό δε σημαίνει ότι κατά την τέλεση του μυστηρίου του γάμου οι προσκεκλημένοι δεν μπορούν να ξεπερνούν αυτόν τον αριθμό.

Για την επιτυχία του συγκεκριμένου είδους δεξίωσης είναι απαραίτητος ο προσωπικός χρόνος και δουλειά του μελλόνυμφου ζευγαριού. Αρχικά, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η διαρρύθμιση της οικίας εσωτερικά και εξωτερικά. Έπιπλα θα αλλάξουν θέση, το catering θα διαμορφώσει τον χώρο με τραπεζοκαρέκλες ή μπουφέδες κ.α. Το σπίτι θα στολιστεί γιορτινά με λουλούδια και κεριά ενώ τα χρώματα και αρώματα αυτών θα δώσουν το κατάλληλο ύφος στον χώρο σας και θα μετατρέψουν την οικία σε πραγματικό χώρο δεξίωσης για γάμο. Αναφορικά με τη μουσική επένδυση και τη βιντεοσκόπηση-φωτογράφηση, ορθό θα ήταν η συνεννόηση με επαγγελματίες του είδους. Η μεγάλη γκάμα της αγοράς επιτρέπει οικονομικές λύσεις στο χώρο του catering, του στολισμού, της μουσικής και της φωτογράφησης!

Ένα γαμήλιο party στο σπίτι ή στην εξοχική κατοικία δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις λοιπές δεξιώσεις! Αντιθέτως, το προσωπικό ύφος του ζευγαριού είναι διάχυτο στο χώρο, νεόνυμφοι και προσκεκλημένοι νιώθουν άνεση στο γνώριμο περιβάλλον! Πρόκειται για ένα prive wedding party!

Tags Γαμος, δεξιωση, Σπιτι, ΕΠΑΥΛΗ, Νυφη, συγγενεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.6564 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3374 s // Total time: 1.9938 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X