Silonite: Η πιο φυσική και αποτελεσματική λύση για τη θεραπεία προβλημάτων στα δόντια και τα ούλα


Silonite: Η πιο φυσική και αποτελεσματική λύση για τη θεραπεία προβλημάτων στα δόντια και τα ούλα

Το‘‘Silonite’’ είναι ένα εργαλείο εξαιρετικά αποτελεσματικό στη θεραπεία προβλημάτων στα δόντια και τα ούλα. Είναι το πιο εξελιγμένο εργαλείο στον τομέα του και έχει αναπτυχθεί από τον Dr. Benny Cohen, έναν πολύ γνωστό και έμπειρο οδοντίατρο με πάνω από 20 χρόνια πείρας.

Μέσω της μεθόδου της στοματικής πλύσης το ‘‘Silonite’’ λύνει τα περισσότερα προβλήματα που παρουσιάζονται στα δόντια και τα ούλα. Ιατρικές μελέτες δείχνουν ότι τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα είναι αποτέλεσμα λανθασμένου στοματικού καθαρισμού. Η μέθοδος  αυτή βελτιώνει σημαντικά την κατάσταση των ούλων και γενικά της στοματικής υγιεινής.

Το ‘‘Silonite’’ ξεπλένει το στόμα με πεπιεσμένο νερό φτάνοντας με αυτό τον τρόπο στα μέρη όπου η οδοντόβουρτσα, το νήμα και τα βουρτσάκια δε μπορούν να φτάσουν. Κάνει μασάζ στα ούλα, αφαιρεί τα υπολείμματα φαγητού που συσσωρεύονται μεταξύ των ριζών των δοντιών και των ούλων, αδειάζει τις κοιλότητες μέσα στα ούλα, καθαρίζει τα υπολείμματα φαγητού στην επιφάνεια των δοντιών και σπάζει την επικάλυψη ‘‘πλάκας’’ που οδηγεί στη δημιουργία κοιλοτήτων στα δόντια.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που φέρουν σιδεράκια ή γέφυρες.

To ‘‘Silonite’’ μπορεί εύκολα να συνδεθεί στις περισσότερες βρύσες και η δύναμη του πεπιεσμένου νερού μπορεί να ρυθμιστεί ούτως ώστε να προσαρμόζεται τέλεια στις ανάγκες του χρήστη.
Εντυπωσιακά αποτελέσματα σε δύο εβδομάδες!

Διατίθεται στα φαρμακεία από τον Οργανισμό Κώστα Παπαέλληνα (Φαρμακευτική Οργάνωσις Κύπρου Λτδ)

Tags Silonite, θεραπεια, προβληματα, δόντια, ούλα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8317 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3086 s // Total time: 2.1403 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X