Μοναδικές θεραπείες με προϊόντα ILCSI στο Quick Spa


Μοναδικές θεραπείες με προϊόντα ILCSI στο Quick Spa

Θεραπείες βασισμένες στα πολυβραβευμένα προϊόντα της εταιρείας ILCSI

Τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης  προσώπου ILCSI, έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστά για τις αποτελεσματικές τους μεθόδους , όχι μόνο όσο αφορά τις θεραπείες προσώπου, αλλά και τις θεραπείες που αφορούν προβλήματα σώματος, όπως  η κυτταρίτιδα αλλά και η καταπολέμηση των ραγάδων. Είναι οργανικά και στηρίζονται στη φιλοσοφία της Αγγλίδας θείας ILCSI η οποία ξεκίνησε την οικογενειακή αυτή επιχείρηση στα μέσα του περασμένου αιώνα σε μία φάρμα στην  Ουγγαρία. Εντυπωσιασμένη από τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχουν στο ανθρώπινο σώμα οι καλλιέργειες της φύσης, εξέλιξε το brand σε μια εταιρία που έχει αγαπηθεί παγκοσμίως. Σήμερα η ILCSI, προϊόντα της οποίας μπορεί κανείς να βρει σε περισσότερες από 45 χώρες στον κόσμο, διοικείται από το γιο της Ferenc Molnar και συνεχίζει να δημιουργεί θεραπείες απλές, φυσικές αλλά απόλυτα αποτελεσματικές για το πρόσωπο και το σώμα, εξαιτίας των βοτάνων, των φρούτων και των λαχανικών από τα οποία είναι φτιαγμένα και τα οποία συνεχίζουν να καλλιεργούνται σε φάρμα στην Ουγγαρία, χώρα της οποίας το κλίμα και το έδαφος ευνοούν την γεωργία και την καλλιέργεια προϊόντων πλούσια σε σημαντικά συστατικά και αρωματικές ύλες. 
Τα ILSCI  θεωρούνται μοναδικά προϊόντα στο χώρο της ομορφιάς εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε φυσικά συστατικά (100%) αλλά και τον υψηλό βαθμό αποτελεσματικότητάς τους. Δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε ζώα, δεν χρησιμοποιούν ζωικά συστατικά και όλες οι πρώτες ύλες προέρχονται από τις δικές τους καλλιέργειες και παράγονται βάσει των πρότυπων του Γερμανικού Πιστοποιητικού Ινστιτούτου Oμορφιάς  BDIH αλλά και των οργανισμών Austria Bio Garantie και Biokontroll Hungaria. Προσφέρονται μόνο σε ινστιτούτα αισθητικής και χώρους ομορφιάς και αυτό γιατί η εταιρεία επιθυμεί οι πελάτες της να εξασφαλίζουν τα καλύτερα προϊόντα για αυτούς όσον αφορά το δέρμα και τον τρόπο ζωής τους μετά από συζήτηση και συνεννόηση με τους ειδικούς, αλλά και επειδή ο συνδυασμός τους με μηχανήματα προσφέρουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, μία θέση που ανήκει και στην φιλοσοφία της εταιρείας. 
Tα Quick Spa είναι οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των προϊόντων ILCSI στην Κύπρο, προϊόντων τα οποία από το 2004 και για εννέα συναπτά έτη ανήκουν στο διεθνή οργανισμό "Superbrands". Στα Quick Spa και το Dessange, μπορεί κανείς να απολαύσει τις μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος, αντιγήρανσης και ευεξίας, όπως επίσης και τις παγκοσμίου φημισμένες θεραπείες σύσφιγξης, αδυνατίσματος και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, που προσφέρουν άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα χάρη στα φυσικά προϊόντα που χρησιμοποιούν, ανάμεσά τους η καυτή πάπρικα αλλά και τα ειδικά μηχανήματα όπως το Μini Face Lifting, μηχάνημα το οποίο μπορεί να αγοράσει όποιος επιθυμεί για να το χρησιμοποιεί στο σπίτι καθώς και το μηχάνημα για μασάζ και τόνωση των μυών. Τέλος, υπάρχουν θεραπείες κατάλληλες και για τους Μεσογειακούς άντρες που διαθέτουν ξηρό αλλά και λιπαρό δέρμα, όπως οι εξαιρετικοί καθαρισμοί προσώπου σε συνδυασμό με ειδικά μηχανήματα.
Για περισσότερες πληροφορίες: Quick Spa σε Λευκωσία, Λεμεσό και σύντομα στη Λάρνακα, τηλ. 22422422, http://www.quick-spa.com.cy και στο https://www.facebook.com/quickspanicosia. 

Tags ILCSI, Quick Spa, προσωπο, Ομορφια, face, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0289 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2187 s // Total time: 2.2477 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X