Κλέλια Πανταζή - Κατερίνα Στικούδη: Η αμήχανη κοινή συνέντευξη μετά τις αιχμές στο «Πρωινό»


Κλέλια Πανταζή - Κατερίνα Στικούδη: Η αμήχανη κοινή συνέντευξη μετά τις αιχμές στο «Πρωινό»

Λίγες ώρες μετά την εμφάνιση της Κλέλιας Πανταζή, στο «Πρωινό» της Δευτέρας, και τα απαξιωτικά σχόλια για την κοινή χορογραφία της Κατερίνας Στικούδη και της Ευαγγελίας Αραβανή, η κάμερα της εκπομπής εντόπισε ξανά την πρώην παίκτρια του \"Dancing With The Stars\".

Αυτή τη φορά, η Κλέλια Πανταζή μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες μαζί με την Κατερίνα Στικούδη, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας «Λιμουζίνα» με πρωταγωνίστρια τη Δούκισσα Νομικού. Ωστόσο, σε αυτή την ομολογουμένως αμήχανη κοινή συνέντευξη, η Κλέλια Πανταζή ισχυρίστηκε πως διαστρεβλώθηκε το νόημα των δηλώσεων που είχε κάνει η ίδια στην εκπομπή, μόλις λίγες ώρες νωρίτερα.

Παράλληλα, έκδηλη ήταν και η αμηχανία της Κατερίνας Στικούδη που από τις αντιδράσεις της έδειχνε να ενημερώνεται on camera για όσα είχε πει η πρώην συμπαίκτριά της στο «Πρωινό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην Μις Ελλάς προσπάθησε αρκετές φορές να αποφορτίσει το κλίμα των δηλώσεων, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να επιτυγχάνεται, μέχρι που αποχώρησε από τις δηλώσεις χαμογελώντας.

Tags ΚΛΕΛΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗ, κατερίνα στικούδη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1014 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2952 s // Total time: 2.3967 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X