Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν με άφησαν να μπω επειδή ήταν μέσα η Μενεγάκη" [video]


Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν με άφησαν να μπω επειδή ήταν μέσα η Μενεγάκη" [video]

H αποκάλυψη της Ελεονώρας στον αέρα της εκπομπής της.

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον αέρα της εκπομπής της το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου αποκάλυψε ότι στο παρελθόν και κατά την περίοδο στην οποία ήταν παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ, η Ελένη Μενεγάκη έχει άθελά της αλλάξει την πορεία της βραδινής της εξόδου. Πιο συγκεκριμένα με αφορμή την παρ’ολίγον συνάντηση των δύο παρουσιαστών της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης ΑΝΤ1 και Mega, Γιώργου Λιάγκα και Πέτρου Κωστόπουλου αντίστοιχα, η Ελεονώρα Μελέτη εξιστόρησε την εμπειρία της όταν ήταν αντίπαλη με την Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη.

"Μου είχε συμβεί μια φορά επί Πρωινού Καφέ να πάω κάπου που ήταν και η Ελένη Μενεγάκη. Δεν έπαιρνα πρωτοβουλίες μόνη μου, δεν έκανα τίποτα, δεν «ανέπνεα». Έπαιρνα τηλέφωνα ανθρώπους που έπρεπε να πάρω αν αντιμετώπιζα τέτοια περιστατικά, έτσι ήταν οι οδηγίες, και ρωτούσα: "Είναι μέσα η κα  Μενεγάκη, να μπω"; Και γινόταν πανικός από τα τηλέφωνα και περίμενα εγώ μέσα στο αυτοκίνητο να με πάρουν να μου πουν εάν θα μπω, εάν θα της μιλήσω κι εάν θα τη χαιρετίσω» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα.

«Δύο φορές δεν με άφησαν να μπω! Έφυγα από το μαγαζί ενώ ήμουν απ’έξω. Μια άλλη φορά μου είπαν θα μπεις, αλλά δεν θα μιλήσεις. Το μετάνιωσα. Έπρεπε να έχω μιλήσει».

Tags ελενη μενεγακη, Ελεονώρα Μελέτη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9776 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4701 s // Total time: 3.4477 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X