Έχεις έξοδο απόψε!


Έχεις έξοδο απόψε!

Κλείσε θέση σε ένα από τα 10 νέα στέκια που άνοιξαν σε όλη την Κύπρο

Αντίπεινα Λευκωσία
Έγινε γνωστή, από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας της. Τώρα, έρχεται στο κέντρο πόλης και υπόσχεται να κάνει τα βράδια σου αξέχαστα, με πλούσιο μεζέ και ποιοτική μουσική. Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς το νέο της χώρο, που συνδυάζει την κλασική ταβέρνα με ένα μοντέρνο κέντρο διασκέδασης, αφού μεσάνυχτα παρά κάτι η αίθουσα πλημμυρίζει από μοναδικούς φωτισμούς και τέλεια ηχητική! Με έξυπνο όνομα και έξυπνη διαρρύθμιση, ένα είναι σίγουρο: η ταβέρνα Αντίπεινα αποτελεί τη νέα πρόταση καλής εστίασης και ποιοτικής διασκέδασης στην πρωτεύουσα.
Ο χώρος εμπνέει...
Πουθενά αλλού στην Κύπρο δεν υπάρχει τέτοιος χώρος, που να συνδυάζει ποιοτική ταβέρνα, προσφέροντας άψογο φαγητό (23 πιάτα) και κέντρο διασκέδασης, με τελευταίας τεχνολογίας φωτισμό και ηχητική.
Τι θα ακούσεις...
Το μουσικό πρόγραμμα ποικίλει, ανάλογα με τη μέρα: Τετάρτες, τραγουδά η Έλενα Αντρέου με συνοδεία κιθάρας και μπουζουκιού. Πέμπτη, είναι βραδιά για έντεχνο με τη Μαριάννα Πιερέττη  και τον Ανδρέα Χριστοφόρου, μαζί με τους Salto Mortale Viva και Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται η Δήμητρα, με τους Πανίκο Λοϊζίδη (κιθάρα), Μάριο Οικονομίδη (μπουζούκι) και Άγγελο Αγγελίδη (πλήκτρα).
Και ταβέρνα και κέντρο διασκέδασης
Είναι ένα μαγαζί που μέχρι τις 11.30 το βράδυ διατηρεί το χαρακτήρα της κλασικής ταβέρνας, και μετατρέπεται σε ένα εντελώς διαφορετικό concept, που πραγματικά σε απογειώνει! Οι εντυπωσιακοί φωτισμοί του, η τέλεια ηχητική του και η ζωντανή μουσική του, από ποιοτικά σχήματα που φιλοξενεί, σε συνδυασμό με το εκπληκτικό ντεκόρ του, σου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, με... το πάτημα ενός κουμπιού!
Τι πληρώνεις
Το φαγητό είναι €18 το άτομο συν ποτό. Υπάρχουν, όμως, 3 πακέτα με φαγητό και ποτό, για πάνω από 10 άτομα: €20 το άτομο, με απεριόριστο κυπριακό ποτό (εκτός μπίρες), €23 με όλα τα προηγούμενα συν μπίρα ΚEO ή Carlsberg και €26 με μία φιάλη ουίσκι για κάθε 6 άτομα.
(22832122) Έγκωμη, Λευκωσία. Τετ-Σ 20.30-πρωίας.

Διαβάστε ολοκληρωμένη την έρευνα στο Time Out Cyprus

Tags food news, φαγητο, ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ, εστιατόρια, ταβέρνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9660 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2275 s // Total time: 3.1934 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X