22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2014

Street Style #3

shareit!

Για ακόμη μια εβδομάδα τα street style looks από τις αγαπημένες μου bloggers με έχουν εντυπωσιάσει. Εσάς;

Street Style 1: Τζιν και t-shirt. Πόσες φορές είπαμε «Σήμερα θα φορέσω ένα τζιν με t-shirt» αλλά πόσες απ’ αυτές καταφέραμε να το συνδυάσουμε τόσο τέλεια όσο σ’αυτό το look; Σχισμένο τζιν σε loose εφαρμογή, απλό λευκό t-shirt και ένα μαύρο blazer με λεπτομέρειες στις ραφές είναι σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Συνδιάστε το είτε με sneakers για ένα πιο χαλαρό look ή με ψηλές γόβες.

Photo credit: Style Heroine (http://www.styleheroine.com/)

Street Style 2: Σε πολλούς από εσάς μπορεί να μην αρέσει το συγκεκριμένο look αλλά εγώ το λατρεύω! Κόκκινο γούνινο sweater (wow!) συνδιασμένο με καρό παντελόνι. Καμία ανάγκη για αξεσουάρ παρά μόνο μια μικρή μαύρη τσάντα. Τολμήστε τέτοιους συνδυασμούς – θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε με τον καλύτερο τρόπο!

Photo credit: Stockholm Street Style (carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/)

Street Style 3: Neon το χειμώνα. Ναι δε λέω το μαύρο είναι υπέροχο χρώμα αλλά κάπου κάπου είναι καλά να προσθέτουμε και λίγο χρώμα στα σύνολά μας. Ένα χρωματιστό neon sweater συνδυασμένο με blazer με λεπτομέρειες στους ίδιους χρωματισμούς κάνουν τις μουντές μέρες του χειμώνα πιο ευχάριστες.

Photo credit: Blog da Thasia (http://www.blogdathassia.com.br/br/)

Street Style 4: Ένα look βασισμένο στο γκρι. Ο συνδυασμός του ίδιου χρώματος σε ένα σύνολο μπορεί να φαίνεται μουντός. Για να το αποφύγετε διαλέξτε κομμάτια με διαφορετικές υφές ή τόνους του ίδιου χρώματος που διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους. Στο συγκεκριμένο look το beanie με τη δικτυωτή λεπτομέρεια προσθέτει μια μοναδική παιχνιδιάρικη νότα.

Photo credit: Style Scrapbook (stylescrapbook.com)

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com