Πήγαμε στο Opening Cocktail Party του νέου Café la Mode στη Λεμεσό!


Πήγαμε στο Opening Cocktail Party του νέου Café la Mode στη Λεμεσό!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 14 Ιανουαρίου, τα εγκαίνια του νέου Café la Mode που βρίσκεται στη γραφική περιοχή της Πλατείας του Κάστρου, στη Λεμεσό.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Δήμαρχος Λεμεσού κος Ανδρέας Χρίστου, παρουσία εκπροσώπων  από τα Μ.Μ.Ε και εκλεκτών προσκεκλημένων. Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ζεστό και φιλόξενο  χώρο του καφέ και να πάρουν μια γεύση από τις δελεαστικές προτάσεις που συμπεριλαμβάνει το πλούσιο μενού του.

Tο άνοιγμα του Café la Mode στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού, σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών της αλυσίδας των καφεστιατορίων του Ομίλου Voici La Mode στην κοσμοπολίτικη πόλη, μετά την επιτυχημένη λειτουργία των Café la Mode στη Λευκωσία. Η συνταγή της επιτυχίας του Café la Mode αποτελείται από τις γκουρμέ επιλογές του μενού, που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και τη δημιουργικότητα τους, την άριστη εξυπηρέτηση και ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που είναι ιδανικό  για όλες τις ώρες της μέρας και για κάθε ξεχωριστή περίσταση.

Η κυρία Άρτεμις Αντωνιάδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Voici La Mode, καλωσορίζοντας τον κόσμο στα εγκαίνια, ευχήθηκε πως ο φιλόξενος κόσμος της Λεμεσού, θα αγκαλιάσει με θέρμη τον ζεστό και μοντέρνο χώρο του Café La Mode. Στην ομιλία της, αναφέρθηκε επίσης στα μεγάλα βήματα που προβαίνει ο Όμιλος Voici La Mode, με τέτοιες επενδύσεις σε περιόδους οικονομικής ύφεσης, οι οποίες όμως δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας για μεγάλο αριθμό συνανθρώπων, προσφέροντας συγχρόνως κάτι καινούργιο στην πόλη: «Παρόλες τις αντιξοότητες της δύσκολης περιόδου που όλοι μας διανύουμε, εμείς ως Όμιλος, υποσχόμαστε ότι θα μείνουμε πιστοί στην προσφερόμενη ποιότητα των υπηρεσιών μας, με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη», δήλωσε η κυρία Αντωνιάδου.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε και η κυρία Λήδα Κουρσουμπά, Επίτροπος Νομοθεσίας και Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Στην ομιλία της, η κυρία Κουρσουμπά, αναφέρθηκε στο δυναμισμό που  χαρακτηρίζει τον Όμιλο Voici La Mode, και τη δυνατότητά του να προχωρά μπροστά υλοποιώντας με σταθερά βήματα ένα υγιές επιχειρηματικό πλάνο: «Η δυνατότητα του Oμίλου να συνδυάζει την άριστη επιχειρηματική δραστηριότητα χωρίς να παραλείπει την εκπλήρωση της κοινωνικής του ευθύνης θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για κάθε υγιή οικονομικό οργανισμό στην Κύπρο». Κλείνοντας, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο Café la Mode Λεμεσού  και σε όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου Voici La Mode.

Στη συνέχεια, η κύρια Αντωνιάδου, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Λεμεσού για την παρουσία του στα εγκαίνια, εκ μέρους του Ομίλου Voici La Mode, παρέδωσε επιταγή με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού, για τις ανάγκες των άπορων οικογενειών.

Tags voici la mode, cafe la mode, λεμεσος, εγκαινια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0063 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0389 s // Total time: 0.0452 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X