Πασχάλης Τσαρούχας- Θεοφανία Παπαθωμά: Η επόμενη μέρα για εκείνη μετά τον χωρισμό τους


Πασχάλης Τσαρούχας- Θεοφανία Παπαθωμά: Η επόμενη μέρα για εκείνη μετά τον χωρισμό τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της πόλης. Γνωρίστηκαν το 2001, παντρευτήκαν το 2004 ενώ το 2005 απέκτησαν τον γιο τους Αχιλλέα.

Παρ΄ όλα αυτά οι σχέσεις των ανθρώπων αλλάζουν.

Οι πρώτες φήμες για προβλήματα στον γάμο τους εμφανιστήκαν πέρσι το καλοκαίρι, ενώ το Σεπτέμβριο η ίδια η Θεοφάνια με συνέντευξη της επιβεβαίωσε όσα είχαν ακουστεί στους διαδρόμους και στα δημοσιογραφικά γραφεία λέγοντας: «Ένας γάμος περνάει κρίση κάθε μέρα όπως κι εμείς οι ίδιοι περνάμε κρίση συνεχώς».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσουν από το προηγούμενο καλοκαίρι, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει στην επίσημη αίτηση διαζυγίου. Φίλος του ζευγαριού μας εξηγεί πώς «η ρουτίνα και η συνήθεια φαίνεται πώς έφεραν την φθορά, δεν άντεξαν και έτσι πήραν την απόφαση να διαλέξουν χωριστούς δρόμους.»

Το ζευγάρι πλέον μένει σε διαφορετικά σπίτι, αλλά προσπαθούν οι σχέσεις τους να είναι καλές και τυπικές για χάρη του 7χρονου γιου τους Αχιλλέα, ο οποίος είναι και η βασική τους προτεραιότητα. Ο Πασχάλης Τσαρούχας αυτό τον καιρό βρίσκεται στην Λάρισα όπου παίζει στην παράσταση «Οικογένεια Τοτ», ενώ την Θεοφανία αρκετοί την έχουν δει να εμφανίζεται σε δημόσιες εξόδους με τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο με τον οποίο κάνει στενή παρέα τον τελευταίο καιρό. Τελευταία τους εμφάνιση μάλιστα ήταν λίγο πριν τις γιορτές  στην παρουσίαση της ανοιξιάτικης κολεξιόν των Η&Μ.

Tags πασχάλης τσαρούχας, Θεοφανία Παπαθωμά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8943 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3058 s // Total time: 3.2001 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X