Άνθρακες ο θησαυρός του Ράμελ;


Άνθρακες ο θησαυρός του Ράμελ;

Μπορεί να έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών ο Αμερικανός κωπηλάτης Χένρικ Ράμελ, για τις επιδόσεις του στην κωπηλασία, αλλά και τα προσόντα του...αλλά το παρελθόν του, ήρθε να αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο Αμερικανός κωπηλάτης ισχυρίζεται ότι δεν ήταν σε στύση την ώρα της απομονής και αντιμετωπίζει με χιούμορ όλα όσα συνέβησαν και κυρίως το θόρυβο που έχει προκληθεί παγκοσμίως, καθώς οι φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού και... μελέτης. Μάλιστα οι Αγγλοι έφτασαν στο σημείο να κάνουν και... μέτρηση επί της φωτογραφίας στο πέος του Ράμελ και σύγκριση με το ολυμπιακό μετάλλιο.

Στο ερώτημα για το αν τελικά ήταν σε στύση ή όχι ο Αμερικανός κωπηλάτης, την απάντηση τη δίνουν μόνο οι φωτογραφίες του Ράμελ από το παρελθόν, αφού σε ανάλογες στιγμές απονομής μεταλλίων τα... προσόντα του δεν είναι και τόσο πλούσια. Και μπορεί ο ίδιος να φωνάζει περί του αντιθέτου, αλλά τελικά ο θησαυρός αποδείχτηκε... άνθρακες.

Δείτε το βίντεο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξήχθη το 2009 στην Πολωνία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Tags διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3656 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2762 s // Total time: 2.6418 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X