Κι όμως η Vogue έβαλε στο εξώφυλλο star με ύψος 1.60μ. που ζυγίζει 70 κιλά. Ποια είναι;


 Κι όμως η Vogue έβαλε στο εξώφυλλο star με ύψος 1.60μ. που ζυγίζει 70 κιλά. Ποια είναι;

Η μεγάλη έκπληξη

Πρέπει να είναι μία από τις ελάχιστες φορές στην ιστορία του μεγαλύτερου ίσως γυναικείου περιοδικού μόδας, που βάζει στο εξώφυλλό του μια γυναίκα που δεν έχει ούτε τις αναλογίες των μοντέλων, ούτε τον αδύνατο σωματότροπο των star που επιλέγει για cover girl.

Το περιοδικό έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο επειδή επιλέγει να προβάλει ένα συγκεκριμένο είδος γυναικών -που αποτελούν ισχνή μειοψηφία- που είναι τόσο αδύνατες που μοιάζει σχεδόν τρομακτικό και ανθυγιεινό για να τις αντιγράψεις.

Η Lena Dunham που βρέθηκε στο εξώφυλλο του Φεβρουαρίου είναι μια μοναδική persona, ηθοποιός σκηνοθέτης και σεναριογράφος, ενώ αυτή τη στιγμή είναι η δημιουργός και πρωταγωνίστρια της πολύ πετυχημένης σειράς του HBO με τίτλο "Girls". Είναι η βασίλισσα της κωμωδίας όπως χαρακτηριστικά γράφει στο εξώφυλλο, το οποίο να σημειώσουμε είναι πολύ κοντινό και σχεδόν δεν φαίνεται καθόλου το σώμα της.

Η φήμη ότι η πανίσχυρη διευθύντρια του περιοδικού Anna Wintour την ήθελε για κάποιο εξώφυλλο, κυκλοφορεί εδώ και μήνες, αλλά ελάχιστοι πίστεψαν ότι η Vogue θα βάλει στο εξώφυλλο της ένα κορίτσι που έχει ύψος 1.60 και είναι 70 κιλά. Δεν το συνηθίζει και δεν το έχει ξανακάνει στο πρόσφατο παρελθόν, όμως είναι ευκαιρία να γίνει επιτέλους μια αρχή με γυναίκες που είναι περήφανες για το σώμα τους, είναι έξυπνες, και δυναμικές όπως η Lena.

Tags Lena Dunham, vogue, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4944 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2586 s // Total time: 2.7530 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X