Ποδοσφαιρική haute couture


Ποδοσφαιρική haute couture

Από την πασαρέλα της Χρυσής Μπάλας στη γραμμή ρούχων του Σισέ.  

Τις τελετές απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Λος Αντζελες και της Χρυσής Μπάλας στη Ζυρίχη τις χωρίζει μία άβυσσος. Ειδικά οι γυναικείες παρουσίες στο φεστιβάλ κινηματογράφου σάρωσαν τις αντίστοιχες στο ποδοσφαιρικό γκαλά με τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις, αν λάβουμε ως παράδειγμα την ηθοποιό Σοφία Βεργκάρα και τη Γερμανίδα Ναντίνε Ανγκερερ, που αναδείχθηκε κορυφαία ποδοσφαιριστής του κόσμου.
Η εισχώρηση των εκπροσώπων του δημοφιλέστερου αθλήματος στον χώρο της μόδας, ωστόσο, πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου.
Η συνεργασία του Λιονέλ Μέσι με τον ιταλικό οίκο Dolce & Gabbana την τελευταία τετραετία και οι εμφανίσεις του Αργεντινού στα γκαλά της Ζυρίχης έχουν δημιουργήσει μια νέα τάση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, που στρέφονται πλέον σε επώνυμες δημιουργίες. Μερικοί από αυτούς, όπως ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν της Μπαστιά Τζιμπρίλ Σισέ, προχωρούν ακόμη περισσότερο και δημιουργούν τις δικές τους σειρές ρούχων. Ο εκκεντρικός Σισέ διαφήμισε ωστόσο τα ρούχα του κάνοντας ακριβώς το αντίθετο: τα έβγαλε από πάνω του. «Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάποιον να προμοτάρει την κολεξιόν του χωρίς ρούχα», είπε ένας από τους καλεσμένους τού Σισέ στην παρουσίαση των δημιουργιών του, που φέρουν την επωνυμία Mr Lenoir. «Πρόκειται για ρούχα street chic», λέει ο ίδιος.
Λίγους μήνες νωρίτερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο προώθησε τη δική του σειρά εσωρούχων υπό την επωνυμία CR7 Underwear.
Προς το παρόν ο Μέσι περιορίζεται στη συνεργασία του με την D&G, της οποίας οι στυλιστικές δημιουργίες, είτε συμφωνεί κάποιος είτε διαφωνεί, το μόνο βέβαιο είναι ότι εξυπηρετούν τον σκοπό τους, δηλαδή τη διαφήμιση. Αυτή τη φορά οι ιταλοί σχεδιαστές τάραξαν τα νερά δίνοντας στον Μέσι να φορέσει κοστούμι τριών κομματιών από Mikado μετάξι σε ρουμπινί χρώμα, συνδυασμένο με πουκάμισο από λευκή ποπλίνα, ζώνη και παπούτσια από μαύρο βελούδο και παπιγιόν του ίδιου χρώματος, από μετάξι.
Ο Νεϊμάρ ήταν ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που εμπιστεύτηκε την εμφάνισή του στους D&G. Εμφανίστηκε με μαύρο σμόκιν σακάκι με λεπτομέρειες στο βελούδο, μαύρο πουκάμισο και γιλέκο και μαύρο παντελόνι με λεπτομέρειες σατέν, παπούτσια και ζώνη σε μαύρο βελούδο και χρυσά μανικετόκουμπα.
Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς, ο Ρονάλντο, ήταν ντυμένος με μαύρο σμόκιν των Dsquared² (που παρουσίασαν την κολεξιόν τους προχθές στο Μιλάνο), χωρίς όμως λεπτομέρειες.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΕΪΚ ΑΠ. Η μετροσεξουαλικότητα του Πορτογάλου ωστόσο χτύπησε κόκκινο λόγω του αδιάβροχου μέικ απ που φορούσε και δεν τον πρόδωσε όταν κύλησαν δάκρυα στο πρόσωπό του. Ο Πορτογάλος δεν διστάζει να ξυρίζει τα φρύδια του δίνοντάς τους τοξοειδές σχήμα, ακολουθεί συμβουλές για να φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια του, κοκκινίζει διακριτικά τα ζυγωματικά και χρησιμοποιεί gloss κραγιόν σε φυσικό τόνο.
Το πράσινο χρώμα κυριάρχησε στις δημιουργίες που φόρεσαν η παρουσιάστρια του σόου Φερνάντα Λίμα, το μοντέλο Αντριάνα Λίμα και η Πιλάρ Ρούμπιο, σύντροφος του Σέρχιο Ράμος. Η Ιρίνα Σάικ, αντίθετα, προτίμησε το μαύρο.
Πιο αυθεντικές ήταν η σύντροφος του Μέσι, Αντονέλα Ροκούτσο, και η σύζυγος του Τσάβι, Νούρια Κουνιγιέρα. Η πρώτη εμφανίστηκε με ένα navy μπλε με σιφόν και στρας που έκανε όμορφη αντίθεση με το κοστούμι του Μέσι και η Νούρια με κόκκινο φόρεμα με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς και λεπτομέρεια ασημένιο κούμπωμα.

Tags Κριστιανο ροναλντο, ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5824 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3896 s // Total time: 2.9720 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X