15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2014

Street Style #2

shareit!

Δεύτερο street style post λοιπόν με τα αγαπημένα μου looks από διεθνείς bloggers και fashionistas. Περιμένω τα σχόλιά σας!

Street style 1: Μαύρο! Λατρεύω τα all-black σύνολα. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να φαίνεται σαν η εύκολη λύση αλλά χρειάζεται στυλ και φαντασία για να καταφέρες ένα εντυπωσιακό και ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Συνδυάστε διάφορα υφάσματα και διαφορετικές σιλουέτες, παίξτε με τα αξεσουάρ σας και σας εγγυώμαι ότι το look σας θα είναι μοναδικό!

Photo credit: Fashion Vibe (http://www.fashionvibe.net/)

Street style 2: Pink coat. Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο trend του χειμώνα. Το έχουμε δει παντού και συνεχίζουμε να το βλέπουμε. Κάποιες σας έχει κουράσει αλλά εγώ συνεχίζω να εντυπωσιάζομαι με συνδυασμούς όπως αυτός εδώ. Φορέστε το με printed ή striped πουκάμισα ή ακόμη και με καθημερινά φορέματα, για ένα ξεχωριστό look.

Photo credit: Song of Style (http://www.songofstyle.com/)

Street style 3: Sporty Chic. Ένας συνδιασμός που δε θα τολμήσουν πολλοί αλλά εγώ λέω γιατί όχι; Συνδυάστε ένα απλό μαύρο παντελόνι και το αγαημένο σας sweater με sneakers! Το beanie και το oversized παλτό ολοκληρώνουν το look με τον καλύτερο τρόπο.

Photo credit: Camille over the Rainbow (http://www.camilleovertherainbow.com/)

Street style 4: Print mania! Prints, prints και πάλι prints. Το να βρεις το κατάλληλο print για να το φορέσεις απο την κορυφή μέχρι τα νύχια δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όταν το βρεις όμως το αποτέλεσμα σε κάνει να ξεχωρίζεις. Διαλέξτε αποχρώσεις που ταιριάζουν στα χρώματά σας και σιλουέτες που συμπληρώνουν την παιχνιδιάρικη διάθεση των prints. Για τις πιο τολμηρές: μη διστάσετε να αναμείξετε διαφορετικά prints στο look σας.

Photo credit: Stockholm Street Style (http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/)

Street style 5: Sequins και sweaters. Άφησα το καλύτερο για το τέλος αφού αυτό το look είναι αναμφισβήτητα το αγαπημένο μου. Ο συνδυασμός των πιο επίσημων κομματιών όπως αυτό το sequin παντελόνι με κάτι πρόχειρο και καθημερινό είναι απλά τ-έ-λ-ε-ι-ο-ς! Δοκιμάστε το με sequin φούστες και προτιμήστε sneakers για ένα μοναδικό outfit.  

Photo credit: Late Afternoon (http://www.lateafternoonblog.com/)

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com