O κόσµος των NatarGeorgiou


O κόσµος των NatarGeorgiou

Το επιτυχηµένο σχεδιαστικό δίδυµο ∆ήµος Νατάρ και Ανδρέας Γεωργίου, συνεργάστηκαν µε τον Κωνσταντίνο Ρήγο και δημιούργησαν τα κοστούµια της παράστασης του ΘΟΚ, Μια Ζωή την Εχουµε.

Με τον Κωνσταντίνο Ρήγο είχαµε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, για την ελληνική αποστολή της Eurovision, το 2012, όταν επιµεληθήκαµε το ντύσιµο τής Ελευθερίας Ελευθερίου. Αυτή η παράσταση ήταν µία καλή ευκαιρία για να δουλέψουµε ξανά µαζί, σε κάτι πολύ καινούργιο για εµάς, το οποίο µας εξιτάρει και µας κάνει ιδιαίτερα δηµιουργικούς.

ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ: Το νέο µας στούντιο Natargeorgiou βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Φρειδερίκης 4 στη Λευκωσία και είναι ένας χώρος που διαµορφώθηκε στη λογική του brand µας.

NATARGEORGIOU S/S 14: Η συλλογή µας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 φέρει τον τίτλο Α colour palette και αποτελείται από χειροποίητα πλεκτά κοµµάτια συνδυασµένα µε ανάλαφρα υφάσµατα όπως crepe silk και silk chiffon σε έντονους χρωµατισµούς.

BAG COLLECTION: Η νέα µας σειρά από τσάντες Natargeorgiou, προέκυψε από την ανάγκη µας να προτείνουµε κάτι ολοκληρωµένο στο κοινό µας, κάτι διαφορετικό αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό, που θα µπορεί µία γυναίκα να χρησιµοποιεί συνέχεια στις εξόδους της.

∆ΙΕΘΝΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ: Σήµερα οι συλλογές µας εκτός από την Κύπρο, βρίσκονται σε µεγάλες αγορές όπως Ηνωµένα Αραβικά Εµιράτα, Κατάρ, Σαουηδική Αραβία, Κουβέιτ, Ολλανδία, Ιταλία, Κίνα, Ιαπωνία, Ταϊβάν και Ελλάδα. Είναι πολύ δύσκολο να καθιερωθείς στις αγορές του εξωτερικού, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί νέοι σχεδιαστές στα Fashion Weeks. Όµως, η ανταπόκριση που είχαµε από την πρώτη σεζόν από τον Τύπο και τους ξένους αγοραστές, ήταν πολύ ενθαρρυντική, δίνοντάς µας το κίνητρο και τη δύναµη να συνεχίσουµε!

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: Το απόλυτο χρώµα για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2014, είναι το κόκκινο και το neon πράσινο.

ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ: Στην Κύπρο συχνάζουµε πολύ στο Patio στην Παλιά Λευκωσία, στο Il Bacaro και σταθερά στο Starbucks για καφέ.

ΜΙΑ ΕΥΧΗ: Για το 2014 ευχόµαστε να έχουµε παγκόσµια ειρήνη και να συνεχίσουµε τη δηµιουργική πορεία του brand µας στην Κύπρο και το εξωτερικό.

INFO: WWW.NATARGEORGIOU.COM

Tags Δημος Ναταρ, ανδρεας γεωργιου, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2606 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3062 s // Total time: 2.5667 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X