Τι να προσφέρω στους καλεσμένους;


Τι να προσφέρω στους καλεσμένους;

Cupcakes με ιδιαίτερα σχέδια, αλλά και muffins θα ενθουσιάσουν τους μικρούς και τους μεγάλους καλεσμένους στο τραπέζι.

Ένα γλυκό είναι πάντα μια ευχάριστη έκπληξη. Γιατί λοιπόν να μην προσφέρετε κάτι διαφορετικό στους καλεσμένους σας, αν τα κουφέτα της μπομπονιέρας ή η γαμήλια τούρτα δεν σας φαίνονται αρκετά; Οι ιδέες είναι πολλές.

Μικρά βαζάκια με μέλι, χειροποίητο γλυκό του κουταλιού ή μαρμελάδα μπορούν να συνοδεύουν τις μπομπονιέρες σας, ή να προσθέσετε σε αυτές μικρά σοκολατάκια, να επιλέξετε κουφέτα με διάφορες γεύσεις ή κάποιο άλλο γλύκισμα.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσετε το τραπέζι της δεξίωσης. Εκτός από την παραδοσιακή τούρτα μπορείτε να ετοιμάσετε πιατέλες με διάφορα γλυκά, ζαχαρωτά, αλλά και μπισκότα.

Πρωτότυπη και funky ιδέα είναι τα donuts, ενώ τα cookies με ιδιαίτερα σχέδια, αλλά και τα muffins σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους μικρούς καλεσμένους.

Μια γλυκιά σύνθεση από σοκολάτα και άλλα ζαχαρωτά σε ένα κουτί δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Για τους χειμωνιάτικους μήνες, τίποτα δεν είναι πιο εντυπωσιακό από ένα σιντριβάνι σοκολάτας.

Τέλος, αν δεν θέλετε να κάνετε τραπέζι γάμου, πολύ όμορφη και οικονομική λύση είναι να στήσετε έξω από την εκκλησία έναν μπουφέ με γλυκό κρασί και διάφορα γλυκά και ζαχαρωτά.

Tags Γαμος, δεξιωση, κερασμα, γλυκα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1256 s (231 Queries.) // Parse time: 0.1926 s // Total time: 2.3182 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X