Την ατζέντη του Σουμάχερ κάλεσε ο εισαγγελέας!


Την ατζέντη του Σουμάχερ κάλεσε ο εισαγγελέας!

Οι νέες εξελίξεις για το ατύχημα του 7 φορές παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ την Κυριακή ενώ ο τελευταίος έκανε σκι εξετάζει η γαλλική δικαιοσύνη, καλώντας την ατζέντη του διάσημου οδηγού να καταθέσει στον προϊστάμενο της έρευνας εισαγγελέα.

Η εφημερίδα Dauphiné Libéré, με έδρα τη Γκρενόμπλ, όπου ο Σουμάχερ νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, ανέφερε την Πέμπτη ότι ο εισαγγελέας Πάτρικ Κουϊνσί δεν έχει ακούσει την εκδοχή της ατζέντη του Μ. Σουμάχερ Σαμπίν Κεμ, την οποία και θα καλέσει άμεσα για κατάθεση.

Την Τρίτη, η κ. Κεμ απέρριψε με δηλώσεις της την εκδοχή της μεγάλης ταχύτητας με την οποία έκανε σκι ο γνωστός οδηγός.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Μ. Σουμάχερ χτύπησε σε βράχο, εκτινάχθηκε στον αέρα και έπεσε, εμφανέστατα με το κεφάλι προς τα κάτω, σε έτερο βράχο.

Η γερμανική εφημερίδα Bild είχε γράψει, από την πλευρά της, ότι ακριβώς πριν από το ατύχημα, ο διάσημος οδηγός είχε σταματήσει για να βοηθήσει την κόρη φίλου του που είχε πέσει στην πλαγιά.

Σύμφωνα με τον κ. Κουίνσι, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο σημείο του ατυχήματος υπήρχαν βράχοι οι οποίοι ήταν ορατοί ενώ άλλοι όχι και πως ένας εξ αυτών έγινε αιτία ο Μ. Σουμάχερ να χάσει την ισορροπία του.

Πηγή: now24.gr

Tags μικαελ σουμαχερ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7413 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4124 s // Total time: 3.1537 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X