Σταθερή η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ


Σταθερή η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ

Καμία αλλαγή στην κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ δεν υπήρξε στη διάρκεια της νύχτας της αλλαγής του χρόνου, όπως ενημέρωσε με μία λιτή δήλωση η μάνατζερ του γερμανού επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Σαμπίνε Κεμ, τους εκατοντάδες εκπροσώπους του Τύπου.

«Παραμένει σε σταθερή κατάσταση και δεν υπήρξε καμιά αλλαγή στην υγεία του κατά τη διάρκεια της νύχτας» δήλωσε την Πρωτοχρονιά έξω από το γαλλικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο  Σουμάχερ.

«Τα καλά νέα της ημέρας είναι ότι δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές» σημείωσε και πρόσθεσε ότι η κατάσταση παραμένει κρίσιμη.

Μάλιστα δεν απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ενώ και οι γιατροί δεν πρόκειται να δώσουν συνέντευξη Τύπου.

Ο Σουμάχερ παραμένει σε κώμα, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Μετά τη δεύτερη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη την Τρίτη ο Μίκαελ Σουμάχερ -ο οποίος θα κλείσει τα 45 την Παρασκευή-, οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει μικρή βελτίωση της κατάστασής του.

Ωστόσο, οι γιατροί επισημαίνουν ότι οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες και δεν προχωρούν σε προβλέψεις για το πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί η κατάστασή του.

Ο γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε στο κεφάλι το πρωί της Κυριακής, όταν χτύπησε σε βράχια την ώρα που έκανε σκι μαζί με τον γιο του.

Άμεσα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, αλλά στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, εάν δεν φορούσε προστατευτικό κράνος «δεν θα βρισκόταν τώρα εδώ».

Το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ έχει προκαλέσει κύμα συμπαράστασης από όλο τον κόσμο και ειδικά από πιλότους της Formula 1 και άλλων οδηγών ταχύτητας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Tags michael schumacher, μικαελ σουμαχερ, σκι, ατυχημα, υγεια, νοσοκομειο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1288 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4079 s // Total time: 3.5367 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X