Σε κατάσταση σοκ ο Σουμάχερ! Είχε ατύχημα


 Σε κατάσταση σοκ ο Σουμάχερ! Είχε ατύχημα

Σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση υπέστη, σύμφωνα με τις τελευταίες (ανεπίσημες) πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, ο Μίκαελ Σουμάχερ χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Αυτό ανέφερει η εφημερίδα Dauphiné Libéré λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου υποβάλλεται σε σειρά ιατρικών εξετάσεων.

Το συγκεκριμένο νοσοκομείο ειδικεύεται στην αντιμετώπιση περιστατικών από σοβαρά ατυχήματα στο σκι, ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται και το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν.

Σε σύντομη δήλωσή της η εκπρόσωπος του Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ, επιβεβαίωσε το ατύχημα διευκρινίζοντας ότι τη στιγμή της πτώσης ο πρωταθλητής της F1 ήταν μόνος και δεν ενεπλάκη κανείς άλλος.

«Ο Μίκαελ έπεσε με το κεφάλι ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Αλπεις. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δέχεται επαγγελματική ιατρική βοήθεια. Ζητούμε την κατανόησή σας δεδομένου ότι δεν μπορούμε να σας δίνουμε συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Κριστόφ Ζερνινιόν Λεκόμπτ είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Σουμάχερ ήταν σε κατάσταση σοκ όταν έφθασαν κοντά του οι διασώστες, αλλά είχε τις αισθήσεις του.

Tags μικαελ σουμαχερ, ατυχημα, σκι, νοσοκομειο, αλπεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7567 s (233 Queries.) // Parse time: 0.6071 s // Total time: 3.3638 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X