David Koma: Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Mugler


David Koma: Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Mugler

Μετά τον Nicola Formichetti.  

αποχώρηση του Nicola Formichetti τον περασμένο Απρίλιο. Η πρώτη συλλογή του σχεδιαστή για τον γαλλικό οίκο θα παρουσιαστεί στην πασαρέλα τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

«Θέλουμε να γράψουμε μία νέα σελίδα στον οίκο Mugler και να βάλουμε ξανά την εταιρεία στο χάρτη της βιομηχανίας της μόδας», δήλωσε η Virginie Courtin-Clarins, διευθύντρια ανάπτυξης, μάρκετινγκ και επικοινωνίας του οίκου Mugler. Και συμπλήρωσε: «Υπάρχει η δυνατότητα να εκμοντερνιστούμε και πιστέυω ότι πιθανότητες είναι τεράστιες».

Η συνεργασία του David Koma με τον οίκο Mugler σηματοδοτεί το πρώτο βήμα για re-branding που κάνει το γαλλικό fashion house, δίνοντας περισσότερο βάρος στις ready-to-wear γυναικείες συλλογές. Η Courtin-Clarins επεσήμανε πως οι θηλυκές body-con γραμμές του Koma είναι το χαρακτηριστικό του και ταιριάζουν απόλυτο με το DNA του οίκου.

Η Miranda Kerr, η Jennifer Lawrence και η Naomi Campbell είναι μόνο μερικές από τις διάσημες σταρ που επιλέγουν δημιουργίες του David Koma για τις επίσημες εμφανίσεις τους.

Tags Mugler, καλλιτεχνικός διευθυντής


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2845 s (234 Queries.) // Parse time: 0.4499 s // Total time: 3.7344 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X