Πήγαμε στα εγκαίνια της έκθεσης «Με Φόντο τη Ζωή» [εικόνες]


Πήγαμε στα εγκαίνια της έκθεσης «Με Φόντο τη Ζωή» [εικόνες]

Στις 2/12 πραγματοποιήθηκαν στο Καραισκάκειο Ίδρυμα τα εγκαίνια μιας ξεχωριστής ‘Εκθεσης Έργων Τέχνης Κυπρίων Καλλιτεχνών, «Με Φόντο τη Ζωή», που οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Καραισκάκειο Ίδρυμα.

 Η Έκθεση αυτή τελέστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κου. Κυριάκου Κενεβέζου, και έλαβαν μέρος πολλοί γνωστοί Κύπριοι αλλά και ερασιτέχνες καλλιτέχνες, οι οποίοι στο κάλεσμα του ιδρύματος προσέφεραν τα έργα τους αφιλοκερδώς προς πώληση, ενισχύοντας οικονομικά  το αξιόλογο έργο που επιτελεί εδώ και πολλά χρόνια το Καραισκάκειο Ίδρυμα, βοηθώντας τους ασθενείς συνανθρώπους μας στην μάχη κατά της λευχαιμίας και άλλες αιματολογικές παθήσεις.

Το Καραïσκάκειο Ίδρυμα είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αρχικά δημιουργήθηκε με απώτερο στόχο την οργάνωση και διαχείριση μιας  τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ενώ σήμερα συνδυάζοντας τον εθελοντισμό και την εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη, προωθεί δυναμικά το όραμα του «για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία».
Η όλη εκδήλωση αποτελούσε ακόμα μια προσπάθεια του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος να δώσει ζωή, αυτή τη φορά όχι μόνο μέσα από την επιστήμη και τον αλτρουισμό των ανθρώπων, αλλά και μέσα από τη τέχνη.

Tags «Με Φόντο τη Ζωή», εκθεση, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΟ, εγκαινια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9109 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2740 s // Total time: 3.1849 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X