«Δεν άντεχα ούτε μισή ώρα χωρίς κοκαΐνη»: Ποια νεαρή star το είπε;


 «Δεν άντεχα ούτε μισή ώρα χωρίς κοκαΐνη»: Ποια νεαρή star το είπε;

Μιλώντας μεταξύ άλλων για τις διάφορες εξαρτήσεις της

Το να είσαι star, και μάλιστα από μικρή ηλικία, μπορεί να είναι μαγικό, άπιαστο και για πολλούς αξιοθαύμαστο αλλά για τα παιδιά θαύματα, ειδικά των ΗΠΑ, όπου εκεί τα μεγέθη είναι εντελώς διαφορετικά, αποδεικνύεται αρκετές φορές... καταστροφικό!

Ένα από αυτά, η Demi Lovato, η οποία έγινε διάσημη από πολύ μικρή ηλικία ως ηθοποιός και τραγουδίστρια, και μιλάει ανοιχτά, για όλα τα προβλήματα, και πιστέψτε μας δεν είναι λίγα, που αντιμετωπίζει από την παιδική της ακόμη ηλικία.

«Οι διατροφικές μου διαταραχές άρχισαν περίπου στα 8-9. Θυμάμαι να ψήνω κουλουράκια, να τα τρώω όλα μόνη μου και στη συνέχεια να κάνω εμετό. Σιχαινόμουν το σώμα μου και το έβαζα σε πολύ επίπονες διαδικασίες. Την μία στιγμή λιμοκτονούσα και την άλλη έτρωγα τα πάντα»!

Στη συνέχεια μίλησε για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ: «Δεν μπορούσα να αντέξω ούτε 30 λεπτά χωρίς κοκαίνη. Σε μεγάλες πτήσεις, είτε έκανα στην τουαλέτα, είτε περίμενα πρώτα όλοι να κοιμηθούν και μετά να κάνω χρήση στη θέση που καθόμουν. Μάλιστα είχα πάντοτε έναν έμπιστο για να μου κρατάει τσίλιες. Εκτός φυσικά από τα ναρκωτικά, ήμουν εξαρτημένη και από το αλκοόλ, ενώ είχα βρει κόλπο σε πτήσεις ή όπου είχε πολύ κόσμο, να βάζω βότκα μέσα σε μπουκαλάκι νερού και να κάνω ότι πίνω νερό. Όταν βέβαια προσγειωνόμασταν, ήμουν τόσο χάλια που συνήθως έκανα εμετό στο αμάξι».

Η αλήθεια είναι ότι είναι για τόσο μικρό κορίτσι, δεν έχει τραβήξει και λίγα. Τουλάχιστον δείχνει καλύτερα τον τελευταίο καιρό. Της ευχόμαστε πολύ σύντομα να απαλλαγεί από τους δαίμονές της και να μην καταλήξει σαν την Britney Spears.

Tags Demi Lovato, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0102 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3567 s // Total time: 2.3669 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X