Forever blue


Forever blue

Το μπλε ελεκτρίκ, είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις στην πασαρέλα για τη νέα σεζόν. Το συναντάμε σε γεωμετρικά και βασικά κομμάτια, όπως  το σούπερ-θηλυκό φόρεμα από τη συλλογή Lanvin ή στο πιο ανδρόγυνο στυλ, ένα κοστούμι από της συλλογή του Billy Raid.


1. Φόρεμα Diamond by Julien McDonald €60 DEBENHAMS / 2. Βραχιόλι €19 ALDO / 3. Ρολόι χεριού OXETTE / 4. Σορτς €39 NINA’S FASHION / 5. Clutch bag με στρας € 24.95 CHARLES & KEITH

How to get the look:

  • Συνδυάστε δυο τάσεις σε μια εμφάνιση, επιλέγοντας ένα βασικό κομμάτι, όπως ένα φόρεμα σε έντονο μπλε και peplum λεπτομέρεια και σίγουρα θα ξεχωρίσεις.
  • Θα είναι από τα χρώματα τα οποία δεν θα υπάρχει δικαιολογία να μην το υιοθετήσεις, καθώς η συγκεκριμένη έντονη απόχρωση ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες.
  • Το μπλε μπορεί να συνδυαστεί άψογα με φούξια ή nude αποχρώσεις. Το ιδανικότερο για την εποχή θα ήταν να συνδυαστεί με μαύρο.
  • Συνδυάστε το με αξεσουάρ είτε στις ίδιες αποχρώσεις για total look αποτελέσματα, είτε με αξεσουάρ σε χρυσό για να δώσετε ένα πιο βασιλικό ύφος στην εμφάνιση σας. 
     

Tags μόδα, μπλε


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8337 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3482 s // Total time: 3.1819 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X