20 fabulous χρόνια Debenhams Olympia


20 fabulous χρόνια Debenhams Olympia

Ένα φανταστικό 10ήμερο με γιορταστικές εκδηλώσεις, προσφορές και δώρα ξεκινά

Το μεγαλύτερο και πληρέστερο πολυκαταστήμα της Κύπρου, Debenhams Olympia στη Λεμεσό, γιορτάζει 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και από τις 6 μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου χαρίζει μια μοναδική εμπειρία με πολλές εκδηλώσεις, προσφορές και αποκλειστικά δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Μουσικά απογεύματα με ζωντανές μελωδίες τζαζ, επιδείξεις μόδας με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, συμβουλές από επαγγελματία ενδυματολόγο, συνταγές για Christmas cake από το γνωστό σεφ Χρίστο Χριστοδούλου, πολλές διαδραστικές και πρωτότυπες εκδηλώσεις για τα παιδιά  και άλλα πολλά θα περιέχει μεταξύ άλλων το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Το εορταστικό δεκαήμερο επιφυλάσσει ακόμα πολλές προσφορές και δώρα στα τμήματα καλλυντικών, μόδας και τροφίμων, ενώ το Venue Café ετοιμάζεται να σας υποδεχτεί με γευστικές απολαύσεις και θέα τη θάλασσα στο άνετο και ζεστό περιβάλλον του.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τις προσφορές και τα δώρα μπορεί να κοινό να πάρει από την ιστοσελίδα  www.ermes.com.cy ή εντός του καταστήματος.

Tags Debenhams, Olympia, προσφορές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2064 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4176 s // Total time: 2.6240 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X