Νέο επίτευγμα για το WaterWorld Themed Water Park στην Αγία Νάπα.


Νέο επίτευγμα για το WaterWorld Themed Water Park στην Αγία Νάπα.

Το WaterWorld Themed WaterPark βραβεύτηκε ακόμη μία φορά. Το βραβείο ήρθε μέσα από τα σχόλια ταξιδιωτών από την πασίγνωστη ιστοσελίδα TripAdvisor.

Το Waterpark ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1996 και έχει κερδίσει περισσότερα από 25 Διεθνή Βραβεία για την εξυπηρέτηση, την ποιότητα και το μάρκετινγκ του. Σήμερα, είναι πλέον αναγνωρισμένο ως ένα από τα Παγκόσμια Θεματικά Πάρκα και έχει τα όλα όσα χρειάζονται οι επισκέπτες για να περάσουν μια γεμάτη ημέρα. Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό  χορηγείτε σε ξενοδοχεία, αξιοθέατα και εστιατόρια αφού όμως συγκεντρώσουν τις πιο ψηλές βαθμολογίες και αξιολογήσεις στην ιστοσελίδα TripAdvisor.

Το Υδροπάρκο φιλοξενεί περισσότερους από 300.000 επισκέπτες κάθε σεζόν και είναι από τους μοναδικούς προορισμούς τους νησιού που μπορούν να προσφέρουν ταυτόχρονα ηρεμία και διασκέδαση.  Ιδανικό τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, το θεματικό υδροπάρκο εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελληνική Μυθολογία με περισσότερες από 26 συναρπαστικές τσουλήθρες βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων τόσο των ντόπιων όσο και των ξένων. Κάποιες από τις κορυφαίες νεροτσουλήθρες που προτιμούνται από τους επισκέπτες  είναι οι Atlantis, Chariots Chase, Aeolos  Whirlpool,  ο ποταμός του Οδυσσέα "River Odyssey" και η τεράστια πισίνα με κύματα "Poseidon wave pool". Τα παιδιά συναρπάζονται από τον Pigassos  εμπνευσμένο από τον Τρωικό Πόλεμο, την πισίνα δραστηριοτήτων Atlantis καθώς και το καινούργιο παιχνίδι Μινώταυρος "Minotaur Wet bubble". Γι' αυτούς που αναζητούν μια βόλτα με περισσότερη αδρεναλίνη μπορούν να δοκιμάσουν τη τσουλήθρα Drop to Atlantis, την Fall of Icarus και την ολοκαίνουργια τσουλήθρα ταχύτητας Thunderbolt and Lightning. Για όσους προτιμούν μια πιο ξεκούραστη ημέρα μπορούν να απολαύσουν το χαλαρωτικό fish spa και το πανέμορφο parrot show, το οποίο φιλοξενείται δύο φορές την εβδομάδα. Τέλος, όλοι  μπορούν να αποκτήσουν τη δική τους αναμνηστική φωτογραφία απαθανατίζοντας αυτή την περιπετειώδη μέρα τους. 

Ένας επισκέπτης σχολίασε στο TripAdvisor: “Η αγαπημένη μου βόλτα ήταν η Drop to Atlantis και ακολούθως η Fall of Icarus. Επίσης, είχαμε μια απολαυστική κούρσα στο Chariots Chase αλλά το κυριότερο είχαμε μια εξαιρετική ημέρα.” Κάποιος άλλος έγραψε: “Μια μοναδική ημέρα τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους. Υπάρχουν τόσες πολλές τσουλήθρες που μπορούν να απασχολήσουν όλη την οικογένεια για ολόκληρη την ημέρα, αλλά επίσης και πολλές ξαπλώστρες για όσους θέλουν να ξεκουραστούν και να παρακολουθήσουν τι συμβαίνει.”

Πρόσφατα προστέθηκε ακόμα μια τσουλήθρα εμπνευσμένη τον Θεό Δία, με ονομασία Thunderbolt and Lightning! Δεσπόζει πάνω από το πάρκο με 60 πόδια ύψους και με τα φωτεινά χρώματα του κίτρινου και πορτοκαλί, είναι σίγουρα ακατάλληλη για τους διστακτικούς.

Και μην ξεχνάτε…να κρατάτε τα μάτια σας ανοικτά για τις διασημότητες που συνηθίζουν να φιλοξενούνται από φίλους του ιδιοκτήτη και καλλιτέχνη,  Anthony Melas a.k.a SNiPER. Ποδοσφαιριστές, προσωπικότητες της τηλεόρασης, Djs, καλλιτέχνες της ποπ hip-hop και rap μουσικής, μπορούν να περάσουν μπροστά από τα μάτια σας …

Info: Waterworld Waterpark, ανοικτό 7 ημέρες την εβδομάδα από τον Απρίλιο έως το τέλος Οκτωβρίου.

Tags Living, go, out, waterworld, waterpark, αγία, Νάπα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2323 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3519 s // Total time: 3.5842 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X