Οι απολαυστικές σοκολάτες Galaxy, Snickers, Twix και M&M’s φέρνουν χαμόγελα σε 100 άπορες οικογένειες


Οι απολαυστικές σοκολάτες Galaxy, Snickers, Twix και M&M’s φέρνουν χαμόγελα σε 100 άπορες οικογένειες

Τα Χριστούγεννα είναι πάντοτε γιορτή χαράς και αγάπης…

Και τι άλλο θα μπορούσε να εκφράσει περισσότερο την αγάπη από την προσφορά στους συνανθρώπους μας; Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, που οι οικονομικές συγκυρίες έφεραν πολλές οικογένειες σε οικονομικό αδιέξοδο, η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι αναμφισβήτητα… μονόδρομος!

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο οι σοκολάτες Galaxy®, Snickers®, Twix® και M&M’s® θα δωρίσουν 10.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό σωματείο Βαγόνι Αγάπης για να βοηθήσουν 100 άπορες οικογένειες να απολάυσουν όμορφα και ζεστά Χριστούγεννα.

Το ποσό αυτής της ανιδιοτελούς/ευγενούς ενέργειας, με θέμα  “Η γλυκιά γεύση της προσφοράς” και διάρκεια από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2014, θα συγκεντρωθεί από την αγορά σοκολάτων Galaxy®, Snickers®, Twix® και M&M’s®. Κάθε άπορη οικογένεια θα παραλάβει κουπόνια αξίας 100 ευρώ τα οποία θα μπορεί να εξαργυρώσει σε οποιαδήποτε υπεραγορά η οποία συνεργάζεται με την εταιρεία CTC Argosy LTD. Συγκεκριμένα με κάθε αγορά οποιασδήποτε από τις πιο πάνω αναγραφόμενες σοκολάτες, μέρος των εσόδων θα δοθεί για τη συλλογή των 10.000 ευρώ.

Οι μοναδικές σοκολάτες Galaxy®, Snickers®, Twix® και M&M’s® βρίσκονται κάτω από την “ομπρέλα” της διεθνούς εταιρεία Mars Inc. που εδώ και δεκαετίες μας προσφέρει μοναδικές στιγμές γλυκιάς απόλαυσης.

Οι σοκολάτες της Mars Inc. διανέμονται στην Κύπρο από την εταιρεία CTC Argosy LTD. 

Οι fans της Galaxy® που επιθυμούν νa ακολουθούν όλες της ενέργειες και τα νέα της σοκολάτας Galaxy®, μπορούν να κάνουν ‘Like’ στη σελίδα της στο Facebook.

Tags σοκολάτες, galaxy, Snickers, Twix, M&M’s, απορες οικογενειες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0890 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4091 s // Total time: 3.4981 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X