Paul Walker: Αν πεθάνω στο αμάξι μην κλάψετε… θα έχω φύγει με χαμόγελο


Paul Walker: Αν πεθάνω στο αμάξι μην κλάψετε… θα έχω φύγει με χαμόγελο

Ο χθεσινός αδόκητος χαμός του Πολ Γουόκερ βύθισε στο πένθος το Χόλιγουντ και όχι μόνο, αφού επρόκειτο για έναν άνθρωπο που προσπαθούσε να βοηθάει τους άλλους είτε ατομικά είτε μέσα από το φιλανθρωπικό ίδρυμα που είχε ιδρύσει.

Την ώρα που στο σημείο της τραγωδίας, όπου εξέπνευσε ο Πολ, κόσμος έχει συρρεύσει για να θρηνήσει την απώλειά του, ένα αφιέρωμα στην καριέρα του είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής προς την ψυχή του και την οικογένειά του.

Ο Πολ γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1973 στην Καλιφόρνια και έζησε για αρκετά χρόνια στην επαρχία του Λος Άντζελες. Η ενασχόλησή του με την υποκριτική και την τηλεόραση ξεκίνησε από πολύ νωρίς, με τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές σε ηλικία 12 ετών, ενώ στα 13 του έκανε το πρώτο του πέρασμα από την κωμωδία τρόμου Monster in the Closet.

Μέχρι το 1998 συμμετείχε σε διάφορες ταινίες χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο, ώσπου η παρουσία του στην ταινία Meet The Deedles του άνοιξε την πόρτα της αναγνωρισιμότητας. Μέσα σε 2 χρόνια ερμήνευσε ρόλους σε 4 ταινίες: Pleasantville (1998), Varsity Blues (1999), She's All That (1999), The Skulls (2000).

Το 2001 ήταν η χρονιά που θα καθόριζε τη μετέπειτα πορεία του σαν ηθοποιός. Η πρόταση από τους παραγωγούς του άγνωστου τότε The Fast & The Furious και η παρουσία δίπλα σε έναν από τους κορυφαίους action actors, τον Βιν Ντίζελ θα του έδιναν το εισιτήριο για να παίξει και πρωταγωνιστικούς ρόλους. Είναι από τους λίγους που συμμετείχε και τα 6 Fast & Furious που γυρίστηκαν, με το τελευταίο να βγήκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Παράλληλα, σε αυτά τα χρόνια δοκίμασε τον εαυτό του και σε άλλους ρόλους, με πιο άξιους αναφοράς, το συμπρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «The Flags of our Fathers»που σκηνοθέτησε ο Κλιντ Ιστγουντ και το ρόλο του στην ταινία «Takers», με τον Ίντρις Έλμπα, το Ματ Ντίλον και τη Χέιντεν Κρίστενσεν.

Εκτός από του ρόλους στη ζωή του είχε και πολύπλευρη δραστηριότητα. Είχε πάρει τιμητική διάκριση στο Jiu Jitsu, έκανε σερφ και είχε σημαντική φιλανθρωπική δραστηριότητα. Το 2010 συμμετείχε σε ανθρωπιστική βοήθεια προς τους κατοίκους της Χιλής, που είχαν πληγεί από σεισμό 8.8 ρίχτερ, ενώ την ίδια χρονιά το ίδιο έκανε και στην Αϊτή. Είχε ιδρύσει ένα φιλανθρωπικό σύλλογο το Reach Out Worldwide, που είχε σκοπό να βοηθάει ανθρώπους που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Ήταν παντρεμένος με τη Ρεμπέκα ΜακΜπρέιν, άσχετη με το χώρο της υποκριτικής και είχαν μαζί μια κόρη, τη Μίντοου. Έτρεφε μεγάλη αγάπη προς τα ζώα και γι΄αυτό είχε 6 σκυλιά.

Το μεγάλο του πάθος όμως ήταν με τα αυτοκίνητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Nissan Skyline R34 GT-R V-Spec II που οδηγούσε στο Too Fast Too Furious, ήταν και το πραγματικό του αυτοκίνητο, στο οποίο είχε κάνει επεμβάσεις για να μοιάζει αγωνιστικό στην ταινία.

Ο θάνατος τον βρήκε στην προετοιμασία για ένα σόου αυτοκινήτων, στο οποίο θα συμμετείχε. Τα αυτοκίνητα ήταν το μεγάλο πάθος του και μέσα σε ένα τέτοιο έχασε τη ζωή του...

«Αν ποτέ η ταχύτητα μου πάρει την ψυχή μην κλάψετε...θα έχω φύγει με χαμόγελο»

Paul Walker (1973-2013)

Tags Paul Walker, αυτοκίνητο, θανατος, τροχαιο, διασημος, Ηθοποιός, dead, αυτοκινητιστικο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2876 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3511 s // Total time: 3.6387 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X