Ημέρα Συμμετοχής στη Χαραλαμπίδης Κρίστης με αιμοδοσία


Ημέρα Συμμετοχής στη Χαραλαμπίδης Κρίστης με αιμοδοσία

Και εγγραφή 500 νέων εθελοντών στο πρόγραμμα Συμμετοχή

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Ημέρα Συμμετοχής» της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013, στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Λεμεσό. Η «Ημέρα Συμμετοχής», οργανώθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία με τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας, με σκοπό την ενίσχυση των αναγκών του Νοσοκομείου Λεμεσού, ενώ παράλληλα έγινε εγγραφή περίπου 500 νέων εθελοντών στο πρόγραμμα «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».

Η ημέρα αιμοδοσίας της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ αποτελεί θεσμό για την εταιρεία και τυγχάνει σημαντικής συμμετοχής από ένα μεγάλο ποσοστό του προσωπικού, τα τελευταία 15 χρόνια. Παράλληλα με την αιμοδοσία, έγινε επίσης η εγγραφή οργανωμένων ομάδων στο πρόγραμμα «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» από: τη Σχόλη Χορού Ναδίνας Λοιζίδου, τη Σχόλη Χορού Μύριας Στυλιανού Παύλου, τη Σχολή Χορού Μαρίας Μέσση, τη Σχολή Χορού Έλενα Χατζηνικολάου Μιχαηλίδη, την ομάδα Μαζορέτες Λεμεσού και το Ωδείο Ελικώνας.

Αναφερόμενη στην «Ημέρα Συμμετοχής», η Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ κα. Σωτηρούλλα Σωτηρίου ανέφερε: «Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το σημαντικό κοινωνικό της έργο, τόσο με την αιμοδοσία που έγινε για τη στήριξη του νοσοκομείου Λεμεσού, όσο και με την εγγραφή των νέων εθελοντών μεγαλώνοντας έτσι την οικογένεια εθελοντισμού της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στα 1500 μέλη, κάτι το οποίο μας δίνει δύναμη και θάρρος να συνεχίσουμε. Μέχρι το τέλος του 2013 το πρόγραμμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ που έχει στον πυρήνα του τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και εκπαίδευσης των παιδιών, θα ολοκληρώσει συνολικά 20 έργα σε ολόκληρη την Κύπρο».

Tags χαραλαμπιδης κριστης, συμμετοχη, αιμοδοσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6910 s (251 Queries.) // Parse time: 0.7454 s // Total time: 3.4364 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X