Hello Cyprus!


Hello Cyprus!

Το Gap έφτασε στο MyMall και γιορτάζει τα εγκαίνια του στις 7 Δεκεμβρίου

Το Gap λέει “Hello” στην Κύπρο με το άνοιγμα ενός καινούριου καταστήματος στο MyMall, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου! Το κατάστημα άνοιξε στις 15 Νοεμβρίου, φέρνοντας στους καταναλωτές το σύγχρονο αμερικάνικο στυλ του Gap σε ρούχα και αξεσουάρ. Το κατάστημα καλύπτει 780 τετρ. μέτρα με τις τελευταίες Ανδρικές, Γυναικείες και Παιδικές συλλογές, συμπεριλαμβανομένων των denim κομματιών της συλλογής 1969, που θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ.

Το εγκαίνια του νέου καταστήματος θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 15:00. Ελάτε στο Gap για να δείτε την ολοκαίνουρια συλλογή του, να ποζάρετε στο photo booth και να συμμετέχετε διαγωνισμούς για να κερδίσετε δωροεπιταγές. Οι πρώτοι 500 πελάτες θα πάρουν ένα δωρεάν δώρο “Hello Cyprus” από το Gap και όλοι ανεξαιρέτως θα μπορούν να επωφεληθούν από έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα.

Το Gap είναι ανοικτό από τις 10:00 μέχρι 20:00 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, με παρατεταμένο ωράριο μέχρι τις 21:00 το Σάββατο και από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 την Κυριακή.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Gap στην Κύπρο είναι ο Όμιλος Azadea, μια κορυφαία εταιρεία λιανικού εμπορίου στον τομέα της μόδας και του lifestyle που κατέχει και λειτουργεί τα δικαιώματα δικαιόχρησης πέραν των 50 brands στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική, την Ασία και την Ευρώπη.

Tags Gap, mymall, εγκαινια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3636 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3836 s // Total time: 2.7472 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X