Δέσποινα Βανδή: Έτσι τα 'σπασα με τον Σφακιανάκη!


Δέσποινα Βανδή: Έτσι τα

Πώς ξεκίνησαν όλα και τι προηγήθηκε της ανακοίνωσης της τραγουδίστριας για την απόφασή της;

Η Δέσποινα Βανδή είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο της εβδομάδας, αφού με την απόφασή της να ακυρώσει τη συνεργασία της με τον Ν. Σφακιανάκη εξαιτίας των δηλώσεών του για τη Χρυσή Αυγή έστρεψε πάνω της τα βλέμματα ακόμα και εκείνων που δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ μαζί της.

Πώς ξεκίνησαν όμως όλα και τι προηγήθηκε της ανακοίνωσης της τραγουδίστριας για την απόφασή της;

Είναι Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και η Δέσποινα παρακολουθεί τις δηλώσεις του Νότη για τη Χρυσή Αυγή. Αισθάνεται μουδιασμένη και αρκετά στεναχωρημένη.Σύμφωνα με πληροφορίες συζητά τους προβληματισμούς της με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη και παίρνει τελικά μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της καριέρας της.

Η τραγουδίστρια τηλεφωνεί στον Νότη και του εξηγεί με ήπιο τρόπο τους λόγους που την αναγκάζουν να εγκαταλείψει το σχήμα. Εκείνος παραμένει ψύχραιμος, όμως της εκφράζει τη δυσαρέσκειά του και προσπαθεί να τη μεταπείσει χωρίς αποτέλεσμα.

Αυτό που στεναχωρεί περισσότερο από όλα τη Δέσποινα είναι το γεγονός ότι οι μουσικοί της κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά όλη τη σεζόν.

Οι στενοί της συνεργάτες ειδοποιούν και τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, ενώ το τηλέφωνό της πάει να σπάσει από τα τηλεφωνήματα φίλων και γνωστών που έχουν μάθει τις προθέσεις της.

Αργά το απόγευμα βγαίνει η ανακοίνωσή της στο Facebook, με την οποία εξηγεί ξεκάθαρα τους λόγους που οδήγησαν στο ναυάγιο της συνεργασίας της με τον Νότη Σφακιανάκη.

Πληροφορίες θέλουν η Δέσποινα να έχει δεχθεί πρόταση από τον επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη, ενώ μέσα στον επόμενο μήνα πιθανόν να δώσει δύο μεγάλες συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα στις 2 Δεκεμβρίου οι θαυμαστές της θα ακούσουν για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι «Χάνω εσένα», μέσα από τη συχνότητα του «Λάμψη 92,3», που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου και της αδελφής της Demy, Romi Papadea.

Tags δεσποινα βανδη, νότης σφακιανάκης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9296 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4541 s // Total time: 2.3837 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X