Δημητρόπουλος-Δημόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την συμμετοχή τους στο "DanSing"


Δημητρόπουλος-Δημόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την συμμετοχή τους στο "DanSing"

Το παλαιά αχώριστο δίδυμο τα πήγε περίφημα

Οι δυο τους μπήκαν στο "DanSing For You 3" μόνο και μόνο για το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Άλλωστε όπως οι ίδιοι είπαν ο όρος που έβαλαν στην διεύθυνση του Mega ήταν να συμφωνήσουν και οι δύο. Έτσι κι έγινε. Ο Αντρέας Δημητρόπουλος τα πήγε καταπληκτικά στο τραγούδι αποτελώντας μια ευχάριστη έκπληξη στο σόου ενώ ο Παναγιώτης Δημόπουλος μπορεί να έχασε τα βήματα στο χορό ωστόσο η προσπάθεια του ήταν πέρα για πέρα αξιοπρεπές . Τι είπαν στο ilovestyle.com λίγο μετά το τέλος του σόου:

Αντρέας Δημητρόπουλος: Είμαι ευχαριστημένος που αυτό το σπουδαίο λαικό τραγούδι που ερμήνευσα άρεσε πολύ (Κράτησε με για πάντα κοντά σου-Στράτου Διονυσίου). Οφείλω να ομολογήσω πως τραγουδάω στο μπάνιο μου και ακόμα και εγώ ο ίδιος εκπλάγηκα με το θετικό αποτέλεσμα


Παναγιώτης Δημόπουλος: Προσπάθησα δεν τα πήγα καθόλου καλά αφού δεν έχω καμία σχέση με το χορό. Το ότι δέχθηκα να μπω ήταν γιατί το "Dansing" είναι φιλανθρωπικό και ευχαριστώ πολύ δασκάλα μου Άντρεα Νικολάου που αν και μόλις 22 χρονών είναι εκπληκτική χορεύτρια και δασκάλα.

Tags παναγιωτης δημοπουλος, ανδρέας δημητρόπουλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4826 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3440 s // Total time: 2.8266 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X