5 λόγοι για να είσαι single!


5 λόγοι για να είσαι single!

Σαφώς και μία υγιή σχέση είναι καλύτερη από το να είναι κάποιος μόνος αλλά είναι μερικές φορές που το να είσαι single είναι ωραίο και αξεπέραστο! Μπορεί να θέλετε να είστε μόνοι, μπορεί να δυσκολεύεστε να βρείτε σύντροφο αλλά μην σας χαλάει κάτι τέτοιο. Δείτε τα θετικά του να είστε single, γιατί υπάρχουν αρκετά και εμείς σας τα παρουσιάζουμε.  

1. Απολαμβάνετε τον εαυτό σας: Το να είναι κάποιος μόνος του δε σημαίνει πως βιώνει μοναξιά! Κάλλιστα μπορεί κάποιος να απολαύσει τον εαυτό του και να περάσει καλά με τον…ίδιο! Μπορείς να κάνεις ότι θες ανά πάσα ώρα και στιγμή, χωρίς να σκεφτείς αν μπορεί ο σύντροφός σου, χωρίς να δώσεις εξηγήσεις σε κανέναν. Κάνεις ότι θέλεις για σένα και μόνο, και πάντα κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν χωρίς να υποκύπτεις στα θέλω κάποιου άλλου.

2. Δε συναναστρέφεστε άτομα που δε συμπαθείτε: Έρχεται Σάββατο και θέλετε να περάσετε τον ελεύθερο σας χρόνο με όποιον εσείς γουστάρετε και όχι με άτομα που σας επιβάλλουν άλλοι. Με λίγα λόγια συναναστρέφεστε με ανθρώπους που θέλετε και συμπαθείτε και όχι με τους δικούς του φίλους που πιθανότατα να μην θέλετε να δείτε μπροστά σας.

3. Η μάχη με τις τρίχες: Αυτό κι αν είναι θέμα για να είσαι single! Μπορεί η τεχνολογία να έχει φέρει επανάσταση στη ζωή μας με το lazer αλλά δεν σημαίνει πως όλες οι γυναίκες έχουν κάνει. Επομένως η τριχοφυΐα είναι εκεί και στο ενδεχόμενο μιας σχέσης σημαίνει πως κάθε μέρα θα πρέπει να κρατάμε ξυραφάκι για να έχουμε απαλό δέρμα για τον καλό μας. Ε, είναι κάπως κουραστικό αυτό! Έτσι;

4. Μπορείτε να κάνετε άνετα δίαιτα και γυμναστική: Καλή η συντροφικότητα αλλά είναι κάποιες στιγμές που θέλουμε το χώρο μας, την ησυχία μας και φυσικά την δίαιτα που ξεκινήσαμε…να παραμείνει σταθερή! Με έναν άντρα μέσα στα πόδια μας σίγουρα αυτό είναι κάτι που δεν μπορέσουμε να τηρήσουμε! Συνήθως οι άντρες θέλουν να τρώνε κάθε πέντε λεπτά και μάλιστα απ’ έξω! Ε με αυτά τα δεδομένα αποκλείεται να τα καταφέρουμε να μείνουμε πιστοί στη δίαιτα μας.

5. Η παρέα με τα... κορίτσια σας: Συνήθως μια σχέση μας απομακρύνει από τις φίλες και τους φίλους μας. Με το να είστε single σημαίνει πως θα βλέπετε συνέχεια τις αγαπημένες σας φίλες και θα πηγαίνετε όπου θέλετε μαζί τους. Ακόμη και για ταξιδάκια! Απολαύστε λοιπόν την παρέα σας και χαρείτε την ωραία μοναξιά σας!

Tags μοναξιά, σχεση, ΔΕΣΜΕΥΣΗ, ελευθερια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9540 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3821 s // Total time: 2.3361 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X