H Αφροδίτη μπήκε στον Αιγόκερω


H Αφροδίτη μπήκε στον Αιγόκερω

Ο Γιώργος Πανόπουλος ποστάρει και μας ενημερώνει τι σημαίνει αυτή η Αφροδίτη

Από 5 Νοεμβρίου έως 5 Μαρτίου 2014. Γυρίζει ανάδρομη από 21 Δεκεμβρίου έως 31 Ιανουαρίου 2014.

*Ευνοεί άμεσα όσους έχουν Ήλιο, Ωροσκόπους και πλανήτες σε Αιγόκερω/Κριό/Καρκίνο και Ζυγό και μετά Ταύρους και Παρθένους.

Πως αισθάνεται η Αφροδίτη στον πραγματιστή και πρακτικό Αιγόκερω; Χμμμ… Άβολα. Στον Αιγόκερω χάνει κάτι από τον αυθορμητισμό της, την άνεση και την ελαφρότητά της. Στον Αιγόκερω η Αφροδίτη είναι πολύ σοβαρή και εξαιρετικά προσεκτική με οτιδήποτε επηρεάζει τα αισθήματα, τη φήμη της και την υλική της ασφάλεια. Όμως διαθέτει χιούμορ- ένα στεγνό, καυστικό , υπαινικτικό χιούμορ- και φοβερό timing. Η ατάκα εκσφενδονίζεται την κατάλληλη στιγμή, είναι κοφτή και κόβει σαν ξυράφι- δεν είναι παράξενο που πολλοί κωμικοί, ή stand up comedians έχουν έντονο Αιγόκερω στους χάρτες τους.

Υπάρχει έντονος αυτοέλεγχος, τεράστια αίσθηση του γελοίου και μεγάλη αυτοσυγκράτηση. Τα βαθύτερα αισθήματα δεν εκφράζονται και όταν η Αφροδίτη εδώ θέλει να δείξει συναισθηματικό ενδιαφέρον, ή εκτίμηση σε κάποιον, δεν το δείχνει λεκτικά αλλά με πράξεις, ή ως καθήκον. Εδώ υπάρχει η ικανότητα να εμψυχώνει και να στηρίζει τους άλλους με την ουσιαστική δέσμευσή της. Ενθαρρύνει ενστικτωδώς και βρίσκεται δίπλα στο/τη σύντροφο επιζητώντας την επιτυχία τους. Είναι υπερήφανη για την αξιοπιστία και την παλιομοδίτικη αφοσίωση που επιδεικνύει- ακόμα και αν διακριτικά την καταπατάει μια στις τόσες.

Η τυπικότητα είναι μια μάσκα που χρησιμοποιεί ως προστασία και άμυνα για την ανασφάλεια που αισθάνεται. Κύρος και Έλεγχος είναι δύο λέξεις κλειδιά για τον Αιγόκερω και με την Αφροδίτη εδώ εκφράζονται ως ανάγκη να έχει στις περισσότερες σχέσεις της, κάποιου είδους έλεγχο, ή να αναγνωρίζει θέματα εξουσίας στις διαπροσωπικές σχέσεις. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τους άλλους και ίσως υπάρχει δυσκολία να σχετιστεί σε ισότιμες σχέσεις εκτός κι αν οι ρόλοι είναι τελείως ξεκάθαροι. Η φυσική ροπή στην εξουσία εκφράζεται μέσα από την ευκολία με την οποία οι γυναίκες με τέτοια Αφροδίτη έλκονται από πρόσωπα εξουσίας ενώ και τα δύο φύλα έχουν μια έμφυτη φιλοδοξία να τα καταφέρουν, να αποκτήσουν εξουσία , να επηρεάσουν, να αποκτήσουν σεβασμό, ή χρήμα.

Tags ΑΦΡΟΔΙΤΗ, αιγοκερως, αστρα, ζωδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3329 s (231 Queries.) // Parse time: 0.5196 s // Total time: 2.8524 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X