Γυμνές αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μαντόνα βγαίνουν σε δημοπρασία [εικόνες]


Γυμνές αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μαντόνα βγαίνουν σε δημοπρασία [εικόνες]

Όταν η Μαντόνα πόζαρε για τους φωτογραφικούς φακούς το 1977, δεν περίμενε πως θα εξελιχθεί στο μεγαλύτερο όνομα της ποπ μουσικής.

Σε ηλικία μόλις 18 χρονών, η Μαντόνα πόζαρε για τον φωτογράφο Χερμάν Κούλκενς, σε πόζες ιδιαίτερα αποκαλυπτικές και μάλιστα μόλις για 10 δολάρια την ώρα.

Οι φωτογραφίες αυτές ωστόσο βρισκόντουσαν στην κατοχή του ιδρυτή του Penthouse, Μπομπ Γκουτσιόνε, ο οποίος πέθανε το 2010 σε ηλικία 79 χρονών από καρκίνο. Στις φωτογραφίες αυτές, η τραγουδίστρια ποζάρει μαζί με μια άγνωστη κοπέλα αλλά και μόνη της, δίνοντας στον κόσμο μια μικρή γεύση από τα νιάτα και την ομορφιά των μαγικών 70's.

Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες αυτές βγαίνουν πλέον σε δημοπρασία από τον τωρινό τους ιδιοκτήτη, Τζέρεμι Φρόμερ, ένα από τα μεγαλύτερα ''κεφάλια'' της Wall Street που αγόρασε την κατοικία και όλα τα υπάρχοντα του Γκουτσιόνε.

Όσο για τον Κούλκενς που αντίκρισε τη γυμνή Μαντόνα, έχει πάντα να θυμάται πως του θύμιζε την Κλεοπάτρα. Η τότε άσημη τραγουδίστρια, συνήθιζε να ποζάρει για φοιτητές Καλών Τεχνών αλλά και υποψήφιους φωτογράφους.

Tags madonna, γυμνο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2923 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3693 s // Total time: 2.6616 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X