Σοφία Μουτίδου: «Παραλίγο να τρακάρω όταν μου είπαν ότι έφαγα κέρατο»


Σοφία Μουτίδου: «Παραλίγο να τρακάρω όταν μου είπαν ότι έφαγα κέρατο»

Ότι την έχουν απατήσει παραδέχθηκε η Σοφία Μουτίδου, μιλώντας σε συνέντευξή της για την απιστία, ενώ για την κατάθλιψη που κατά καιρούς της «χρεώνουν» τόνισε πως... δεν έπαθε αυτό ακριβώς!

«Μία φορά έφαγα κέρατο και μου το είπανε αμέσως! Μόλις έγινε μου το είπανε και κόντεψα να πέσω σε ένα αυτοκίνητο επάνω», είπε η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ψύλλοι Στ’ Αυτιά».

Προσθέτοντας πως εκείνη δεν έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της, ούτε τον έχει παρακολουθήσει, η Σοφία δεν έκρυψε το παράπονό της για τα δημοσιεύματα που διασύρουν.

«Έπαθα κατάθλιψη όταν έχασα την μαμά μου, όταν ήμουν 20 χρονών. Ουσιαστικά δεν έπαθα κατάθλιψη. Ήμουν με χάπια, αλλά κάποιοι έκαναν την τρίχα τριχιά. Κρίσεις πανικού είχα, δεν είχα καταθλιπτικά συμπτώματα. Όταν την έχασα, απέκτησα μία αγοραφοβία, την οποία ξεπέρασα με αγωγή. Από τότε γράφουν διάφορα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, μαγκιά μου, αλλά είναι χαζομάρα να τραβάς κάποια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Σοφία Μουτίδου καλεσμένη στο «Πρωινό mou» μίλησε και για το όταν οι δημοσιογράφοι την είχαν ρωτήσει αν η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ηθοποιός ή όχι.

Τότε είχαν κάνει μοντάζ στις δηλώσεις της σύμφωνα με την ηθοποιό και βγήκε λάθος νόημα από αυτό που είχε πει!

«Με καταξευτιλίσανε και λέγανε διάφορα, ότι είπα διάφορα. Με είχαν πάρει απ' τα κανάλια. Δεν την έχω δει ποτέ την κοπέλα. Αυτό ήταν το πιο τραγικό απ' όλα, ότι μου βάλανε να πω πράγματα που δεν είχα δει καν»!

Tags σοφία μουτίδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.9755 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4360 s // Total time: 4.4115 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X