Οι 6 τροφές που σε βοηθούν να χάσεις λίπος!


Οι 6 τροφές που σε βοηθούν να χάσεις λίπος!

Αν θέλετε να χάσετε λίπος τότε βάλτε στο διαιτολόγιο σας τις τροφές που ακολουθούν. Πρόκειται για ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο με συγκεκριμένες τροφές των οποίων η κατανάλωσή, μακροπρόθεσμα θα μας βοηθήσει να χάσουμε λίπος και κατ’ επέκταση βάρος. Κρατήστε σημειώσεις λοιπόν…  

Γκρέιπ φρούτ: Ανήκει στην οικογένεια των εσπεριδοειδών, και έχει αποδειχθεί πρακτικά ότι βοηθάει μακροπρόθεσμα το αδυνάτισμα, καθώς και στην αντιμετώπιση του διαβήτη καθώς κρατάει σε ισορροπία τα επίπεδα της γλυκόζης-ινσουλίνης στο αίμα.

Ανανάς: Ο ανανάς περιέχει πολλές ευεργετικές για τον οργανισμό ουσίες , μεταξύ των οποίων είναι και η βρομελίνη. Το ένζυμο αυτό θεωρείται υπεύθυνο, ακόμα και για αντικαρκινική δράση καθώς και πολλά άλλα οφέλη για την υγεία αλλά επίσης δρα και ως λιποδιαλύτης.

Πράσινο τσάι: Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια το πράσινο τσάι για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Αποτελεί σύμμαχό μας κατά του διαβήτη,των καρδιαγγειακών ασθενειών και της παχυσαρκίας καθώς μπορεί να αυξήσει τον μεταβολισμό μας σε ηρεμία έως και 4%.

Ξηροί καρποί: Οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες, και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που σημαίνει ότι μπορούν να μας προσφέρουν λιποδιαλυτές βιταμίνες όπως η βιταμίνη Κ η οποία περιέχεται μεταξύ άλλων και στα αμύγδαλα.

Αυγά: Συνδυάζουν πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας, προσφέρουν κορεσμό και σύμφωνα με νεότερες έρευνες, ο κρόκος του αυγού δεν ευθύνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό για την αύξηση της χοληστερόλης του αίματος όσο το περιττό λίπος του σώματος.

Καυτή πιπεριά: Έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει το μεταβολισμο μετά από ένα γεύμα εώς και 25% με αποτέλεσμα να ευνοείται η καύση λίπους. Λιποδιαλυτική δράση έχει αποδωθεί επίσης και στο μηλόξιδο.

Tags τροφες, λίπος, ΑΝΑΝΑΣ, ΑΥΓΑ, ΠΙΠΕΡΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6391 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2154 s // Total time: 2.8544 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X