7 πράγματα που δείχνουν αν είναι ιδανικός για σένα ή όχι!


7 πράγματα που δείχνουν αν είναι ιδανικός για σένα ή όχι!

Είναι κάποιες στιγμές που μας φανερώνουν αν ο άνθρωπος που έχουμε απέναντί μας είναι ιδανικός για εμάς ή όχι. Είναι οι λεγόμενες στιγμές-κλειδιά! Τα πράγματα που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να δείτε καθαρά αν μπορείτε να προχωρήσετε με τον άνθρωπο σας ή όχι.

1. Το πρώτο φιλί. Η πρώτη στιγμή που θα σε αγγίξει, ο τρόπος που θα σε πλησιάσει και το πώς θα σε φιλήσει, δείχνουν πολλά για το χαρακτήρα του και το πώς θα είναι μέσα στη σχέση. Εάν η στιγμή δεν είναι καλή, τότε μάλλον κάτι σημαίνει αυτό και θα έπρεπε να το ψάξετε!

2. Η πρώτη φορά που θα κοιμηθείτε μαζί. Σε αγκαλιάζει την ώρα που κοιμάστε ή προσπαθεί να σου πάρει το πάπλωμα; Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε άνετα μαζί, ίσως αυτό να είναι κακό σημάδι για την μετέπειτα σχέση σας.

3. Ο πρώτος γάμος/εκδήλωση που θα πάτε μαζί. Οι φίλοι του, η παρέα σου, ο τρόπος που μιλάει σε μια κοινωνική εκδήλωση και το πόσο θα σε προσέχει, είναι καθοριστικό για την υγιή κοινωνική ζωή που θα έχετε ως ζευγάρι. Επίσης πρέπει να προσέξετε πώς σας μιλάει μπροστά στους φίλους του! Αν αλλάζει τρόπο τότε κοιτάξτε το!

4. Το σεξ! Από τα πιο σημαντικά στοιχεία μιας σχέσης είναι το σεξ. Όχι τον πρωταρχικό αλλά παίζει και αυτό το ρόλο του. Στο κρεβάτι πρέπει να υπάρχει χημεία προκειμένου να πετύχει η σχέση σας. Λίγα ζευγάρια που δεν τα βρίσκουν στο κρεβάτι έχουν καταφέρει να διατηρήσουν αρμονική και καλή σχέση.

5. Η ζήλεια: την πρώτη στιγμή που θα βρεις ένα μήνυμα από την πρώην του ή μια φωτογραφία της στο συρτάρι του! Η αντίδρασή σου αλλά και το πώς θα το χειριστεί είναι πολύ σημαντικά. Εάν εσύ αρχίσεις να ουρλιάζεις κι εκείνος σφυρίζει αδιάφορα, τότε μήπως έχετε θέματα επικοινωνίας και εμπιστοσύνης;

6. Η συγκατοίκηση. Η καθοριστική στιγμή που θα σου δείξει εάν μπορείς να τον παντρευτείς και να μείνεις για πάντα μαζί του. Ο ενθουσιασμός θα φύγει μετά από λίγο και τα πραγματικά, καθημερινά προβλήματα θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Πρέπει να είστε αρκετά αγαπημένοι και δεμένοι για να τα αντέξετε όλα αυτά τα μικρά της καθημερινότητας.

7. Επικοινωνία. Ίσως το πιο σημαντικό σε μία σχέση είναι η επικοινωνία μεταξύ σας. Αν έστω και για μία στιγμή νιώσεις πως έχεις ένα τοίχο απέναντί σου τότε σκέψου καλά πως θα πορευτείς γιατί αυτό μπορεί να ξανασυμβεί. Πρέπει να μοιράζεσαι μια υγιή σχέση με τον σύντροφό σου και όχι να νιώθεις εγκλωβισμένη ή παραγκωνισμένη.

Tags φιλι, σεξ, συγκατοικηση, ΡΟΥΤΙΝΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1870 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3946 s // Total time: 2.5816 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X