Η ΚΕΑΝ δίπλα στη EUROPA DONNA στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού


Η ΚΕΑΝ δίπλα στη EUROPA DONNA στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού

Για μια ακόμη φορά, η ΚΕΑΝ, ως επίσημος υποστηρικτής της Europa Donna Κύπρου για τον Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, στηρίζει έμπρακτα τους σκοπούς του Συνδέσμου και δίνει το παρόν της σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Αναλαμβάνοντας την πρωτότυπη «χορηγία του ξεδιψάσματος», η εταιρεία προσφέρει χυμούς και αναψυκτικά ΚΕΑΝ αλλά και νερό Βίκος, το οποίο αντιπροσωπεύει στην κυπριακή αγορά, στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη την Κύπρο για τους σκοπούς της εκστρατείας. 

Η ΚΕΑΝ έκανε την αρχή προσφέροντας προϊόντα στους παρευρισκόμενους στη «Μουσική Βραδιά σε Χρώμα Ροζ» που πραγματοποιήθηκε στο Θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου στις 2 Σεπτεμβρίου με τη Δέσποινα Ολυμπίου. Στη συνέχεια η ΚΕΑΝ… ξεδίψασε και τους περίπου 2000 πεζοπόρους που συμμετείχαν στην Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες στις 5 Οκτωβρίου εναποθέτοντας 567 φιγούρες οι οποίες συμβολίζουν τα νέα περιστατικά καρκίνου του μαστού για το 2012, ενώ συνεχίζει να είναι παρούσα στις ομιλίες και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Κύπρο.

Επιπρόσθετα, με στόχο να δυναμώσει η φωνή του συνδέσμου και να πολλαπλασιάσει τα μηνύματα της καμπάνιας Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, η ΚΕΑΝ αξιοποίησε τον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου της στον πολυσύχναστο παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, για να αναρτηθούν διαφημιστικά πανό της εκστρατείας για εκτεταμένο χρονικό διάστημα.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΚΕΑΝ, κα Εύη Παπαδοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Ο καρκίνος του μαστού αγγίζει μια στις εννέα γυναίκες και το γεγονός αυτό δεν μπορεί να μας αφήνει αμέτοχους στη μάχη που διεξάγει η Europa Donna Κύπρου. O Σύνδεσμος επιτελεί πολύτιμο έργο προσφέροντας σωστή πληροφόρηση για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση αλλά και διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τη Europa Donna Κύπρου και να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας στα πολλαπλά μέτωπα του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού».

Tags κεαν, europa donna


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2862 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3247 s // Total time: 2.6109 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X