Ζώδια: Ο Δίας στον Καρκίνο!


Ζώδια: Ο Δίας στον Καρκίνο!

O Γιώργος Πανόπουλος ποστάρει και μας υπενθυμίζει τι ακριβώς γίνεται με τον Δία

Aφορά Καρκίνους, στους οποίους διελαύνει ο Δίας, τους Ζυγούς, τους Αιγόκερους και τους Κριούς και αμέσως μετά Σκορπιούς και Ιχθύες

Ο Δίας έρχεται για να σου ενσταλάξει ένα ιδανικό. Για να σε εμπνεύσει ένα μεγαλόπνοο στόχο. Για να σε ωθήσει να γίνεις καλύτερος/η από ό,τι είσαι. Για να δώσει νόημα και κατεύθυνση στη ζωή σου. Λέξεις κλειδιά: Αισιοδοξία, Επέκταση, Τύχη, Πίστη. Και πίστη σημαίνει κατά μία έννοια ότι αναλαμβάνω το ρίσκο να εξερευνήσω πιθανότητες, ευκαιρίες και δυνατότητες που έχουν ευεργετικές συνέπειες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

1. Οι διέλευση του Δία δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά όταν αυτές παρουσιάζονται θα πρέπει να δράσεις γρήγορα γιατί η πόρτα που σου ανοίγει δεν μένει για πολύ ανοιχτή.

2. Ο Δίας δεν είναι καθόλου υπομονετικός με τους φοβισμένους ανθρώπους.

3. Ο Δίας- εντελώς αντίθετα με τον Κρόνο που θέλει κάθε βήμα μπροστά να γίνεται αργά, με επιφύλαξη, άγχος και αυτοσυγκράτηση- θέλει γρήγορες κινήσεις, ενθουσιασμό και αντιδράσεις τζογαδόρου.

4. Ο Δίας δημιουργώντας ανάγκη για νέες εξερευνήσεις και καινούργια ταξίδια πολλές φορές τελειώνει προβληματικές ή στάσιμες σχέσεις που δεν προσφέρουν τίποτα. Ένας χωρισμός υπό τον Δία λειτουργεί ως λύτρωση.

5. Αν δεν κυνηγήσεις τώρα το μεγάλο όνειρο πότε θα το κυνηγήσεις;

6. Η διέλευση του Δία ενέχει και τις δυνατότητες για οικονομική ευημερία και τις πιθανότητες για προσωπική ανάπτυξη, όπως και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ότι μπορεί να εκφραστεί με οποιοδήποτε τρόπο.

7. Ο Δίας αποθαρρύνεται από τη συνήθεια, τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες που το κρατάνε δέσμιο στο παρελθόν.

8. Ο Δίας δημιουργεί την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση για να προβάλλεις τον εαυτό σου στο κόσμο.

9. Θυμήσου ότι αυτή η διέλευση ξεκινάει ένα κύκλο δώδεκα χρόνων- αλήθεια τι συνέβη πριν δώδεκα χρόνια στη ζωή σου;- στη προσωπική σου ανάπτυξη και εξέλιξη.

10. Και κάτι που οι περισσότεροι αστρολόγοι αποφεύγουν για να μη χαλάσουν τη φήμη του Τυχερού Πλανήτη. Ο Δίας ναι μεν φέρνει ελευθερία, εξωστρέφεια, αυτοέκφραση, δημιουργεί νέους ορίζοντες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά αυτό που δεν τονίζεται είναι ότι φέρνει και ηχηρές πτώσεις. O Δίας φουσκώνει τα μυαλά, μπορεί να οδηγήσει σε αυταπάτες, κακή χρήση του ιδεαλισμού και σε ψευδαισθήσεις μεγαλείου και αλαζονεία. Ό,τι αγγίζει ο Δίας βάζει το πρόθεμα υπερ- μπροστά του. Υπερ-αισιοδοξία, υπερ-βολή, υπερ-ενθουσιασμός, υπερ-άνεση. Αυτή η τάση μερικές φορές σε κάνει να νομίζεις ότι μπορείς να πλησιάσεις τον Ήλιο υπερ-τιμώντας τις δυνάμεις έχοντας κολλήσει τα φτερά σου με κερί.

Tags ΔΙΑΣ, αστρα, ζωδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0556 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3275 s // Total time: 2.3832 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X