Η Miranda Kerr είναι το νέο πρόσωπο της Swarovski


Η Miranda Kerr είναι το νέο πρόσωπο της Swarovski

Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της καμπάνιας.

Την Miranda Kerr επέλεξε ο οίκος κρυστάλλων Swarovski ως το πρόσωπο της νέας παγκόσμιας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας. Το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Nick Knight φορώντας ορισμένα από τα πιο αγαπημένα κοσμήματα της Swarovski, κατάλληλα για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις. Στην επίσημη φωτογραφία που κυκλοφόρησε η Kerr πλαισιώνεται από συνθέσεις με τριαντάφυλλα της βρετανικής υπαίθρου.

Κινηματογραφημένη από τον βραβευμένο βρετανό φωτογράφο Nick Knight και υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ronnie Cooke Newhouse της House and Holme, η καμπάνια θα δει τα φώτα της δημοσιότητας το φθινόπωρο του 2013.

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι που για άλλη μια φορά συνεργαζόμαστε με τους δυναμικούς δημιουργούς Ronnie Cooke Newhouse και Nick Knight στη νέα μας εκστρατεία. Τα τριαντάφυλλα του Nick και η φρεσκάδα, η ομορφιά και η λάμψη της Miranda πλαισιώνουν και αναδεικνύουν με πανέμορφο τρόπο τα μοντέρνα κοσμήματα της Swarovski», δήλωσε η Nadja Swarovski, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Swarovski.

Tags MIRANTA KERR, Swarovski


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6903 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3179 s // Total time: 3.0082 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X