Σύμφωνα με έρευνα και οι άνδρες προσποιούνται!


Σύμφωνα με έρευνα και οι άνδρες προσποιούνται!

Μπορεί να είναι διαδεδομένο ότι περισσότερο οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αλλά μία νέα έρευνα έρχεται να αποδείξει ότι αρκετοί άνδρες κάνουν ακριβώς το ίδιο!

Σύμφωνα με μεγάλο γκάλοπ της ιστοσελίδας DatingAdvice.com, το 22% των ανδρών απάντησαν ότι έχουν προσποιηθεί οργασμό.

Επίσης, άλλη μία έρευνα της ίδιας ιστοσελίδας, έδειξε ότι οι άνδρες που έχουν πάρει διαζύγιο έχουν 67% παραπάνω πιθανότητες να «προσποιηθούν» σε σχέση με τους παντρεμένους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ψυχολόγου Σεθ Μεγιερς στα νέα του NBC, o κύριος λόγος που οι άνδρες προσποιούνται ότι έχουν σεξουαλικό οργασμό είναι «για να αποφύγουν να συζητήσουν τυχόν κάποιο πρόβλημα που έχουν και είναι σεξουαλικής φύσεως» και συνεχίζει: «Ο φόβος είναι ότι όταν κάποιος δεν έχει οργασμό - και το πει  -  μπορεί να προκαλέσει άγχος στην εκάστοτε σύντροφο τους και να προκληθεί μία συζήτηση».

Πάντως το ποσοστό των γυναικών που προσποιούνται είναι υψηλότερο, περίπου 50% έως 80%. Μάλιστα, μία πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το ¼ των γυναικών προσποιείται οργασμό κάθε φορά που έρχεται σε σεξουαλική επαφή με το σύντροφό του.

Tags sex, σεξ, ανδρες, γυναίκες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0756 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4299 s // Total time: 2.5055 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X