Γίνομαι ο ωροσκόπος μου μετά τα τριάντα;


Γίνομαι ο ωροσκόπος μου μετά τα τριάντα;

Είναι μια παρανόηση που χρειάζεται επεξήγηση. Ο Γιώργος Πανόπουλος μας δίνει λεπτομέρειες με το σημερινό του post.

Ο στόχος στη διάρκεια της ζωής μας είναι να γίνουμε όσο γίνεται περισσότερο ο Ήλιος μας κι αυτό συμβαίνει αργά και στη διάρκεια όλης της ζωής μας. Ο ωροσκόπος είναι ο δρόμος που οδηγεί στον Ήλιο μας. Ο ωροσκόπος είναι η πρώτη εντύπωση που δίνουμε στους άλλους- η είσοδος της προσωπικότητάς μας, η εξώπορτα. Σε πολύ νεαρή ηλικία πολλές φορές είναι πιθανόν να μην τα πάμε καλά με τον ωροσκόπο μας, ίσως δεν τον εκφράζουμε σωστά, ή μπορεί να μην τον ενεργοποιούμε σε ολόκληρη τη γκάμα του. Ως έφηβοι, ή ως νεαροί μπορεί να είμαστε ο Άρης μας για κάποια χρόνια, ύστερα ίσως να προβάλλουμε πιθανόν πιο έντονα τον Δία μας για λίγα χρόνια. Ο Ήλιος δεν είναι τόσο ορατός αρχικά, αλλά όσο μεγαλώνουμε γίνεται εμφανής όλο και περισσότερο. Και ο ωροσκόπος δεν είναι εμφανής πιθανόν μέχρι την εποχή που θα ζήσουμε την πρώτη επιστροφή του Κρόνου μεταξύ 28- 30 ετών.

Όταν είμαστε νέοι πιθανόν παλεύουμε εναντίον του Ωροσκόπου μας. Έτσι μπορεί να έχεις κάποιους με ωροσκόπο Αιγόκερω που σαν νέοι κυρίως να είναι επαναστάτες, να μην ανέχονται απαγορεύσεις, ή περιορισμούς, να πηγαίνουν κόντρα σε οτιδήποτε κατεστημένο- να είναι δηλαδή εντελώς αντι-Αιγόκεροι. Συχνά νέοι με ωροσκόπο Αιγόκερω, ή ακόμα και Αιγόκεροι Ήλιοι είναι εξεγερμένοι, σε πόλεμο με τον πατέρα τους, ή σε αντιπαράθεση με κάθε είδους εξουσία. Ή να έχεις ωροσκόπο στους Διδύμους- που συμβολίζει την επικοινωνία- και να είσαι ως νεαρός/ή φοβερά αδέξιος επικοινωνιακά μέχρι τα τριάντα σου που ανακαλύπτεις τη σοβαρότητα και τη χαρά της επικοινωνίας. Ή να έχεις ωροσκόπο Κριό και να είσαι εξαιρετικά πράος και διαλλακτικός έως ότου αργότερα ανακαλύπτεις τη σημασία που έχει στη ζωή σου η ανάληψη ρίσκου και η έντονη υποστήριξη αυτού που είσαι ακόμα κι αν χρειάζεται να συγκρουστείς.

Ναι ακούς συχνά ότι «δεν μου αρέσει ο ωροσκόπος μου», αλλά πολύ συχνά πιεζόμαστε να τον εκφράσουμε από την ίδια τη ζωή όταν μεγαλώνουμε. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν γίνεσαι ο ωροσκόπος σου μετά τα τριάντα- ούτως ή άλλως ο ωροσκόπος είναι εξαιρετικά σημαντικός.. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ίσως συνειδητοποιείς τον ωροσκόπο σου τότε, ή ότι τον προβάλλεις περισσότερο εύκολα, ή με μεγαλύτερη αποδοχή.

 Πηγή φωτογραφίας: www.zerochan.net

Tags ζωδια, ωροσκοπος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9416 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3207 s // Total time: 3.2623 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X