8 κινήσεις για μια οργανωμένη ντουλάπα!


8 κινήσεις για μια οργανωμένη ντουλάπα!

Ο καιρός σιγά σιγά αλλάζει και τα χειμωνιάτικα ρούχα θα πάρουν τη θέση των καλοκαιρινών. Η ντουλάπα πρέπει να είναι συγυρισμένη και με το ξεκίνημα της νέα σεζόν γι’ αυτό ακολουθήστε μερικές από τις παρακάτω συμβουλές για την τέλεια και ονειρεμένη ντουλάπα!  

1. Δες με προσοχή όλα όσα βρίσκονται στη ντουλάπα σου και αποφάσισε ποια από αυτά θέλεις να κρατήσεις, ποια να δωρίσεις και ποια να μεταποιήσεις για να τους δώσεις νέο αέρα. Συχνά μαζεύουμε στη ντουλάπα μας ρούχα και παπούτσια που δεν τα φοράμε καν, γεμίζει άσκοπα λοιπόν η ντουλάπα.

2. Καθιέρωσε ένα χώρο όπου θα βάζεις όλα όσα θέλουν καθαριστήριο,  πέταμα, μεταποίηση έτσι ώστε να κρατάς πάντα τη ντουλάπα σου στα καλύτερα επίπεδα και πάνω απ’ όλα καθαρή. Μην περιμένεις μια φορά το χρόνο να κάνεις το ξεσκαρτάρισμα.

3. Καθόρισε το ύψος των ράβδων της ντουλάπας ανάλογα με το είδος του κάθε ρούχου. Τα μακριά κομμάτια για παράδειγμα θα χρειαστεί να κρεμαστούν πιο ψηλά, ενώ αντίστοιχα  θα χρειαστείς και πιο μικρούς χώρους για τις μπλούζες. Πρέπει και στο μάτι να φαίνονται όμορφα και συγυρισμένα τα πράγματά μας στη ντουλάπα.

4. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς ίδιες κρεμάστρες για να γλιτώνεις χώρο και να μπορείς να οργανώνεις τα ρούχα σου καλύτερα. Αν θέλετε και μία μικρή τσαχπινιά μπορείτε αν χρησιμοποιήσετε και διαφορετικά ζωηρά χρώματα στις κρεμάστρες σας.

5. Βάλε στα συρτάρια χωρίσματα για τα εσώρουχα και τις κάλτσες. Με αυτό τον τρόπο θα βρίσκεις εύκολα και γρήγορα αυτά που χρειάζεσαι. Το ίδιο και για τις πυτζάμες και τα t-shirts σου.

6. Εξόπλισε τη ντουλάπα σου με έναν μικρό καλόγερο. Κάνει πολύ πιο εύκολη την επιλογή του καθημερινού σου outfit αλλά και το πακετάρισμα της βαλίτσας.

7. Χρησιμοποίησε ακρυλικά ή γυάλινα χωρίσματα για να βοηθήσεις τις τσάντες σου να στέκονται όρθιες και καλαπόδια για τις μπότες σου (όχι μόνο χαλάει το σχήμα τους αν δεν χρησιμοποιείς καλαπόδι αλλά πιάνουν και περισσότερο χώρο)

8. Τα κουτιά είναι σωτήρια τόσο για να αποθηκεύεις τα εποχιακά κομμάτια όσο και για να δημιουργήσεις extra χώρο.

Tags ντουλαπα, ΣΥΓΥΡΙΣΜΑ, Ρούχα, παπούτσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9709 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3240 s // Total time: 2.2949 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X