Τα χλιδάτα εγκαίνια του Antara spa στην Πάφο


Τα χλιδάτα εγκαίνια του Antara spa στην Πάφο

Οι πιο πλούσιοι Κύπριοι και ξένοι έδωσαν το παρών τους

Σε μια εκδήλωση όπου το glamour ξεπερνούσε τα όρια όχι μόνο του Antara-Spa αλλά όλης της Κύπρου, ο Ούγγρος πολυεκατομυριούχος, Sandor Kenyeres και η μνηστή του Nora Csige υποδέχθηκαν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους τους στα πιο εντυπωσιακά εγκαίνια και στη συνέχεια στο Grand Opening Gala που τους παρέθεσαν.

Σε ένα περιβάλλλον που τα στοιχεία του θυμίζουν έντονα την ελληνιστική περίοδο, ο Sandor Kenyeres έδωσε ξεκάθαρα το στίγμα του με τις οδηγίες του συμπολίτη μας αρχιτέκτονα Βαγγέλη Μαυρονικόλα, ο οποίος πραγματικά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα το κόστος του οποίου ανήθλε στα 25 ετατομμύρια ευρώ.

Με κολώνες σχεδόν τέσσερα μέτρα και επιβλητικά αγάλματα πιστά αντίγραφα των διασημότερων ελληνικών αγαλμάτων, φτιαγμένα από επώνυμους. γλύπτες του εξωτερικού, ο προθάλαμος του Antara-Spa υποδέχθηκε τους μόλις 56 εκλεκτούς του καλεσμένους με μουσική δωματίου και σαμπάνια. Ο ιδιοκτήτης, απλά, ευγενικός και πολύ φιλόξενος υποδεχόταν τους καλεσμένους του στην είσοδο όπου τα φλας των φωτογράφων έπερναν στην κυριολεξάι φωτιά. Η όλη παραγωγή ήταν άψογα οργανωμένη υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Λοττίδη των Ειδικών Εκδόσεων και των συνεργατών του.

Την κόκκινη κορδέλα των εγκαινίων με τα κεντημένα στο χέρι ονόματα του Antara έκοψε ο ιδιοκτήτης μαζί με τους Παναγιώτη Αντωνίου, Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας και τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Γιώργο Βασιλείου.

Το καλοσώρισμα

Την εκδήλωση ένοιξε η Αιμιλία Κενεβέζου η οποία ήταν η παρουσιάστρια της. Αφού ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους και στάθηκε ιδιαίτερα στους κύριους Παναγιώτη Αντωνίου και τον Μητροπολίτη Πάφου, έδωσε το λόγο στον ιδιοκτήτη και τη μνηστή του οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τους προσκεκλημένους. «Σας ευχαριστώ θερμά είπε ο Sandor Kenyeres που είσαστε εδώ μαζί μας για να γιορτάσουμε το ταξίδι μας στον χώρο των υπηρεσιών και της πολυτέλειας. Η όλη ιδέα και το αποτέλεσμα είναι στηριγμένα σε δύο στοιχεία που με  συνοδεύουν στη ζωή μου, την μεγάλη μου αγάπη για την αρχαία ελλάδα και τον Μέγα Αλέξανδρο και το πόσο γοητευμένος είμαι από την ομορφιά της Κύπρου και ειδικά της περιοχής σας«.

Η Nora Csige, φορώντας ένα απλό αλλά εντυπωσιακό μοβ φόρεμα και με μενταγιόν στο λαιμό, το σήμα-λογότυπο του Antara-Spa, ευχαρίστησε τους καλεσμένους της λέγοντας πως σε αυτό το μεγάλο έργο που βλεπετε μπροστά σας κάνουμε μόνο την αρχή.

 

Οι καλεσμένοι

Προσωπικότητες και επώνυμοι από το χώρο των επιχειρήσεων και όχι μόνο «κατέκλυσαν» το Antara- Spa αφού ήταν ανάμεσα στους τυχερούς που κατάφεραν να εξασφαλίσσουν μια από τις προσκλήσεις οι οποίες μάλιστα γίνονταν επιβεβαίωση όχι μία αλλά τρεις φορές. Μεταξύ αλλών ήταν ο Luis Wing On – Πρόεδρος της WOPG από το Hong Kong, οι Γιώργος Βασιλείου,  Πλάτωνας Ε. Λανίτης, Φώτος Φωτιάδης, Νίκος Σιακόλας, Μιχαλάκης και Παντελής Λεπτός,  Ηλίας Ηλιάδης, Γιαννάκης Αριστοδήμου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Άγγελος Γεωργίου και ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας με τις συζύγους τους, ο Ανδρέας Χριστοφίδης της KPMG, ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, η Ραμόνα Φίλιπ- Τορναρίτης, η Μαρία και ο Κωνσταντίνος Σιακαλής, ο Κωνσταντίνος και η Φιλίππα Λαζάρου και πολλοί άλλοι.

Το δείπνο

Το υπέροχο και γευστικό μενού του δείπνου περιελάμβανε ραβιόλες με σπανάκι και τυρί, μαριναρισμένο σολωμό με αβοκάντο και μαριναρισμένες γαρίδες, ψάρι στο φούρνο με βότανα, λεμόνι και σάλτσα ούζου, ενώ για επιδόρπιο οι εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν παγωγό μαστίχα με καντείφι και κεράσι…

Τα κρασιά που συνόδευσαν το δείπνο ήταν κόκκινο Καλιφόρνιας και άσπρο Γαλλικό καθώς και ροζέ Ιταλικό…

 

Το δώρο στους καλεσμένους

Ο κάθε καλεσμένος φεύγοντας από το Antara-Spa πήρε μαζί του μια τσαντούλα η οποία περιείχε μεταξύ άλλων ένα μενταγιόν με το λογότυπο του Antara-Spa, μια χεροποίητη μαρμελάδα σύκου, ένα κουτάκι με σοκολατάκια, αρωματικό κερί, βότανα για τσάι, κρέμες και καλλυντικά προσωπικής υγειινής καθώς και μια ιδιαίτερα πρόσκληση για το ρεβεγιόν της παραμονής της πρωτοχρονιάς προσφοράς του οικοδεσπότη!

Τα παραλειπόμενα

Οι καλεσμένοι ήθελαν να απολάυσουν τους κήπους του Antara-Spa που απλώνονταν μέχρι τη θάλασσα της περιοχής, όμως η ψηλή βροχή δεν τους το επέτρεψε. Οι καλεσμένοι λόγω και της βροχής έφευγαν από το χώρο με ειδικό αυτοκινητάκι όπως αυτά του γκολφΟ Πρόεδρος Βασιλείου καθόλη τη διάρκεια του δείπνου έκανε χρήση τις γνώσεις του στην Ουγγρική γλώσσα αφού συνομιλούσε διαρκώς με τον Sandor KenyeresΑκόμη και τα χερούλια της τουαλέτας είχαν το χρώμα του χρυσού

Πριν έρθουν οι καλεσμένοι ένα ποτήρι σαμπάνιας έσπασε και αμέσως το προσωπικό του Αntara κινητοποιήθηκε και επανέφερε τη κατάσταση στην αρχική της μορφή με τον Sandor Kenyeres να χαμογελά και να λέει πως έφυγαν τα κακά πνεύματαΌλες οι κοπέλες που εργάζονταν στην υποδοχή φορούσαν μενταγιόν στο σχήμα του Antara-Spa

Ο ιδιοκτήτης ήταν απλός και φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο με μωβ λεπτομέρειες όπως το φόρεμα της μνηστής του. Το πουκάμισο μάλιστ  το  είχε έξω από το παντελόνι νιώθοντας εντελώς άνετος στο χώρο. Ο Sandor Kenyeres κάποια στιγμή με φανερή διάθεση χιούμορ έπιασε το τηλέφωνο ενός από τους «πολύ υψηλά καλεσμένους»  ζητώντας του να αφοσιωθεί στο δείπνο και να αφήσει τα μηνύματα και τις κλήσειςΗ μουσική δωματίου ήταν εντυπωσιακή και δημιουργούσε πολύ όμορφη και φιλική ατμόσφαίρα. Τη βραδιά έντυσε με τη μουσική του ο διάσημος πιανίστας Havashi ο οποίος κατέχει τον τίτλο του The Fastest Pianist of the World, αφού κέρδισε το  Guinness Wold Records, Most Piano Key in One Minute

Ο επιβλητικός θόλος της κεντρικής αίθουσας με το πανάκριβο πολυέλαιο ήταν σημείο αναφοράς για όλους τους καλεσμένουςΌλοι οι καλεσμένοι φέυγοντας πρωτού πάρουν το δώρο τους υπέγραφαν στην έξοδο  ένα βιβλίο και άφηναν μια προσωπική ευχή

Πηγή: pafospress.com

Tags Antara spa, εγκαινια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5094 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4112 s // Total time: 2.9206 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X