Donatella Versace: Πώς σχολιάζει την πρωταγωνίστρια που την υποδύεται;


Donatella Versace: Πώς σχολιάζει την πρωταγωνίστρια που την υποδύεται;

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο της Deborah Ball , «House of Versace: η ανείπωτη ιστορία της ιδιοφυΐας, της δολοφονία και της επιβίωσης».  

Αυτό το Σάββατο ο πάντα συγκλονιστικός στον κόσμο της μόδας, oίκος Versace, εισβάλλει στην ασημένια οθόνη στην Αμερική, με την ηθοποιό Gina Gershon να φορά μια πλατινέ ξανθιά περούκα για να υποδυθεί την φανταχτερή Donatella Versace. Στο παρελθόν, η σχεδιάστρια από την Ιταλία δεν είχε κανένα πρόβλημα με τις μιμήσεις, καθώς της άρεσε πάρα πολύ όταν η Lady Gaga τη μιμήθηκε με ξανθιά περούκα και σουφρώνοντας τα κατακόκκινα χείλη της. Η «Lady Versace» βρήκε ακόμα την live παρωδία της Maya Rudolph ξεκαρδιστική αν και παραδέχτηκε ότι τα αξεσουάρ ήταν λάθος καθώς είπε «όλα τους ήταν πάρα πολύ ψεύτικα, εγώ φοράω μόνο αληθινά».

Αυτή τη φορά η Ιταλίδα σχεδιάστρια δεν είναι τόσο εντυπωσιασμένη με την πιο πρόσφατη mini εκδοχή του εαυτού της, όπως σχολίασε ο εκπρόσωπος του οίκου: «Ο οίκος  Versace δεν εξουσιοδότησε ποτέ, ούτε είχε καμιά συμμετοχή στην επερχόμενη ταινία σχετικά με την κυρία Versace».

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο της Deborah Ball , «House of Versace: η ανείπωτη ιστορία της ιδιοφυΐας, της δολοφονία και της επιβίωσης». Ουσιαστικά αυτό το βιβλίο επικεντρώνεται γύρω από τη δολοφονία του αδελφού της Gianni Versace και καλύπτει τον αγώνα της Donatella να απεξαρτηθεί από την κοκαΐνη.

Tags Donatella Versace


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4088 s (229 Queries.) // Parse time: 0.6662 s // Total time: 3.0750 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X